Nieuwe 'Sparking! Zero' trailer onthult releasedatum en doet Dragon Ball-fans watertanden

Games
zondag, 09 juni 2024 om 13:00
dbsz golden friezajpg
Eerder dit weekend werd tijdens Summer Game Fest de releasedatum van Dragon Ball: Sparking! Zero onthuld, vergezeld van een spectaculaire nieuwe trailer. De aankondiging markeert de langverwachte terugkeer van de geliefde Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi-serie, die na veertien jaar eindelijk een nieuw deel krijgt. De nieuwe Dragon Ball-game ligt vanaf 11 oktober in de winkels!
De nieuwste trailer van Dragon Ball: Sparking! Zero legt niet alleen de nadruk op de gameplay, maar ook op de vele pre-order bonussen die spelers kunnen verwachten. Deze bonussen omvatten onder andere vroege toegang tot zes verschillende personages, waaronder varianten van Vegito en Broly. Vegito zal beschikbaar zijn in zijn Super Saiyan Blue-vorm, terwijl Broly verschijnt in zijn legendarische Super Saiyan-gedaante. Daarnaast bevat de trailer een mysterieuze vechter die later bekendgemaakt zal worden.
Voor de lancering biedt Bandai Namco vier verschillende edities van het spel aan: de Standaard Editie, de Digital Deluxe Editie, de Digital Ultimate Editie en de Collector’s Editie. Elke editie heeft unieke voordelen. De Digital Deluxe Editie biedt bijvoorbeeld drie dagen vroege toegang en een Season Pass die meer dan 20 extra personages bevat. De Collector’s Editie komt daarnaast met een exclusief diorama en een metalen bladwijzer. Voor de echte fans is er ook nog de Premium Collector’s Editie, die extra's zoals een SteelBook en vier exclusieve kaarten uit de Dragon Ball Super Card Game bevat.
Spike Chunsoft, de ontwikkelaars van de vorige Budokai Tenkaichi-games, hebben hard gewerkt om een indrukwekkende lijst van speelbare personages samen te stellen. De nieuwste trailer bevestigde personages zoals Goku (Super), Ultra Instinct Goku, Adult Gohan (Super Saiyan 2), Golden Frieza, Bardock, Raditz, Goku Black, Zamasu, en Jiren (Full Power). Dit is slechts een kleine greep uit de vele vechters die beschikbaar zullen zijn bij de lancering van het spel.
De releasedatum van 11 oktober 2024 is nu al met rood omcirkeld in de agenda's van Dragon Ball-liefhebbers. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Dragon Ball: Sparking! Zero, het nieuwste hoofdstuk in de Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi-serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!