Prime Video kondigt live-action 'Spider-Man'-serie aan met Nicolas Cage als Noir

TV en Series
woensdag, 15 mei 2024 om 8:00
gtcswbocqkqmboc9ugl3l1tjdp0
Prime Video heeft zojuist officieel bekendgemaakt dat de streamingdienst werkt aan een live-action serie over Spider-Man Noir, met niemand minder dan Nicolas Cage in de hoofdrol. De serie is al sinds februari vorig jaar in ontwikkeling, maar vandaag is officieel bevestigd dat Cage na zijn debuut in de Spider-Verse-film opnieuw in de huid zal kruipen van Noir, ditmaal in live-action.
“Het uitbreiden van het Marvel-universum met Noir is een unieke kans en we zijn vereerd om deze serie naar onze wereldwijde Prime Video-klanten te brengen,” zei Vernon Sanders, hoofd televisie van Amazon MGM Studios. “De buitengewoon getalenteerde Nicolas Cage is een ideale keuze voor onze nieuwe superheld en het ervaren productieteam met Phil Lord, Christopher Miller, Amy Pascal en het ongelooflijke team bij Sony is toegewijd aan het uitbreiden van deze franchise op de meest authentieke manier.”
Cage speelde eerder Spider-Man Noir in de met een Academy Award bekroonde animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Dit zal de eerste keer zijn dat het personage wordt vertolkt in een live-action project. Volgens de officiële logline zal Noir het verhaal vertellen van een privédetective (Cage) in het New York van de jaren 1930, die gedwongen wordt om af te rekenen met zijn vroegere leven als de enige superheld van de stad.
De show is afkomstig van Oren Uziel en Steve Lightfoot, die ook dienen als mede-showrunners en uitvoerende producenten. Ze ontwikkelden de serie met het team van Into the Spider-Verse van Phil Lord, Christopher Miller en Amy Pascal, die allemaal ook uitvoerend producent zullen zijn. Harry Bradbeer zal uitvoerend produceren en de eerste twee afleveringen regisseren. Pascal is uitvoerend producent namens Pascal Pictures.
“We zijn enorm blij dat Nicolas Cage de hoofdrol speelt in deze serie! Niemand anders zou zoveel hart in dit unieke personage kunnen brengen,” aldus Katherine Pope, president van Sony Pictures Television Studios. “Samen met onze briljante producenten en partners bij Amazon MGM Studios en Prime Video, konden we niet om een beter team vragen om deze herinterpretatie van zo'n iconisch personage in het Marvel Universum van Sony te verkennen.”
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!

The story of an aging and down on his luck private investigator in 1930s New York, who is forced to grapple with his past life as the city’s one and only superhero. NOIR, starring Nicolas Cage, is coming to MGM+ and Prime Video.

Image
15.8K
Reply