Disney onthult officiële trailer van vierde seizoen 'Only Murders in the Building'

TV en Series
woensdag, 15 mei 2024 om 7:00
xdqpbvtz5nudufeofb800ppib02
Disney heeft de releasedatum en een eerste trailer van het langverwachte vierde seizoen van de hitserie Only Murders in the Building onthuld tijdens hun upfront-presentatie voor adverteerders in New York. De serie volgt het onwaarschijnlijke detective-trio Charles (gespeeld door Steve Martin), Oliver (vertolkt door Martin Short), en Mabel (gespeeld door Selena Gomez), die samen mysteries oplossen in hun eigen appartementencomplex, het Arconia.
Na een adembenemend derde seizoen , waarin ze geconfronteerd werden met schokkende gebeurtenissen rondom de moord op Sazz Pataki, de voormalige stuntdubbel van Charles' personage, staan de fans nu te popelen om te ontdekken wat hen te wachten staat in het nieuwe seizoen. De teaser onthult dat een Hollywood-studio geïnteresseerd is in het verfilmen van hun podcast, wat de drie detectives op een avontuur naar Los Angeles stuurt. Tegelijkertijd proberen ze de moord op Sazz Pataki op te lossen, waarbij ze zich afvragen of Charles het beoogde slachtoffer was.
Het vierde seizoen zal niet alleen de vertrouwde gezichten van Martin, Short en Gomez bevatten, maar ook een indrukwekkende lijst van speciale gastrollen, met onder andere Meryl Streep, Eugene Levy, Zach Galifianakis, Melissa McCarthy en meer. Deze toevoegingen beloven het komische en mysterieuze karakter van de serie verder te versterken.
Achter de schermen blijven de getalenteerde makers, waaronder Steve Martin, John Hoffman, Martin Short en Selena Gomez, hun magie uitvoeren als uitvoerend producenten. Het is dan ook geen verrassing dat de verwachtingen voor het nieuwe seizoen hooggespannen zijn.
Only Murders in the Building is vanaf 27 augustus te zien op Disney+. Bekijk hieronder de eerste beelden van het langverwachte vierde seizoen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!