Power Rangers krijgen een bizarre, duistere twist in deze absurde serie op Disney+

TV en Series
zondag, 05 mei 2024 om 14:00
tkmq26fktwebmh7vstalx0xicko
De nieuwe anime-serie, Go, Go, Loser Ranger!, geeft een duistere en hilarische draai aan de geliefde Power Rangers-franchise. De serie is nu te zien op Disney+ en is een must-watch voor anime- en Power Rangers-fans, waarbij de iconische superhelden een behandeling krijgen vergelijkbaar met series als The Boys en Invincible – zij het in de kenmerkende, knotsgekke Japanse animestijl.
In Go, Go, Loser Ranger! worden we als kijker meegenomen naar een wereld waarin de Divine Dragon Rangers, ook wel bekend als de Dragon Keepers, ooit de aarde beschermden tegen het kwaadaardige Monsterleger. Echter, achter de schermen blijkt dat de helden niet zo nobel zijn als ze lijken.
Binnen een jaar werden de indringers onderworpen en gedwongen om wekelijks een monster te produceren voor de Rangers om voor de schijn te vernietigen voor hun bewonderende fans. Maar één monster is het beu. Iets moet veranderen! Hij zal in opstand komen tegen de macht van de Dragon Rangers en ze allemaal vernietigen... van binnenuit!
Met een mix van actie, intrige en personages die verder gaan dan de gebruikelijke held-schurk dichotomie, belooft Go, Go, Loser Ranger! een verfrissende draai te geven aan het genre, terwijl het tegelijkertijd een eerbetoon blijft aan de iconische franchise waar het uit voortkomt. Het doet wellicht een beetje denken aan hoe The Boys of Invincible een soortgelijke draai geven aan het superheldengenre.
Met de belofte van een diepgaande verkenning van de duistere kanten van het heldendom, heeft Go, Go, Loser Ranger! al veel momentum gecreëerd in de anime-community. De eerste afleveringen van de serie zijn nu in Nederland te zien op Disney+. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!