Derde seizoen van FX-hitserie 'The Bear' aankomende zomer te zien op Disney+

TV en Series
maandag, 13 mei 2024 om 8:00
azz0aopycdyywfet9k6j3qqxpus
Fans van de geliefde FX-serie The Bear kunnen hun hart ophalen, want het derde seizoen van de populaire serie is aanstaande. Met de officiële aankondiging van de releasedatum en een voorproefje van wat komen gaat, kunnen kijkers zich alvast gaan voorbereiden op een smakelijk nieuw avontuur.
Het derde seizoen van The Bear zal zijn debuut maken op Hulu op 27 juni in de VS. Alle 10 de afleveringen van het aankomende seizoen worden in één keer beschikbaar gesteld op de streamingdienst. In Nederland is de serie waarschijnlijk kort daarna te zien op Disney+.
Het derde seizoen zal het verhaal oppakken waar seizoen 2 eindigde, met de heropening van Carmy's restaurant als centraal thema. Jeremy Allen White keert terug in zijn rol als Carmy Berzatto, samen met medesterren Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliott, Lionel Boyce en Liza Colón-Zayas.
Het derde seizoen belooft nieuwe uitdagingen voor Carmy en zijn team, terwijl ze streven naar culinaire perfectie en de grenzen van hun vaardigheden verleggen. Met een groeiend team en een voortdurend veranderende restaurantindustrie, zullen de personages geconfronteerd worden met nieuwe kansen en obstakels die hun banden op de proef zullen stellen.
De aankondiging van het derde seizoen volgt op het succes van de eerdere seizoenen, die lovende kritieken ontvingen en verschillende prijzen in de wacht sleepten. Fans kunnen uitkijken naar een boeiend nieuw hoofdstuk in het verhaal van de hitserie, vol met culinaire hoogstandjes en menselijke drama's.
Bekijk hieronder de eerste officiële beelden van het langverwachte derde seizoen van The Bear. De serie is aankomende zomer te zien op Disney+, houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom het nieuwe seizoen!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!