Face/Off 2 krijgt hoopvolle update: Reünie van John Travolta en Nicolas Cage aanstaande?

Films
zondag, 21 april 2024 om 14:30
mtaqzndq6kjpwbdglmnyr3ap2rk
Het nieuws van de mogelijke terugkeer van zowel Nicolas Cage als John Travolta voor Face/Off 2 heeft de filmwereld in vuur en vlam gezet. Na de bevestiging van Nicolas Cage over zijn deelname aan de sequel, doen nu geruchten de ronde dat ook zijn co-ster, John Travolta, aan boord is voor het langverwachte vervolg. Adam Wingard, bekend van Godzilla vs. Kong: The New Empire, staat aan het roer als regisseur.
Het vervolg wordt verwacht rechtstreeks aan te sluiten op het verhaal van de originele film, wat vragen oproept over hoe het personage van Nicolas Cage terug zal keren, gezien zijn ogenschijnlijke lot in de eerste film. Cage heeft echter in een eerder interview gesuggereerd dat het verhaal zich zou kunnen richten op de volgende generatie.
De originele Face/Off, geregisseerd door John Woo en geschreven door Mike Werb en Michael Colleary, verwierf een cultstatus voor de krachtige vertolkingen van Cage en Travolta en de gestileerde actiescènes. Met een wereldwijde opbrengst van $245 miljoen werd het de op elf na best verdienende film van 1997. Bovendien werd de film genomineerd voor een Academy Award voor Geluidseffectenbewerking (Mark Stoeckinger en Per Hallberg) tijdens de 70e Academy Awards.
Naast Cage en Travolta schitteren Joan Allen, Gina Gershon en Alessandro Nivola in de film, terwijl Dominique Swain, Nick Cassavetes, Harve Presnell, Colm Feore, CCH Pounder en Thomas Jane bijrollen vertolken.
Hoewel de exacte details van Face/Off 2 nog niet zijn onthuld, is het nieuws over een mogelijke terugkeer van John Travolta hoopgevend te noemen. Als de geruchten waar zijn, staat ons een onvergetelijke reünie te wachten. De originele film uit 1997 is in Nederland te zien op Disney+, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!