Een onschuldige vader wordt veroordeeld voor moord in de nieuwe Netflix-film 'Trouble'

Films
vrijdag, 19 april 2024 om 20:00
netflix strul 6 stinsen 1126 martin wichardt
Dit najaar komt Netflix met de Zweedse misdaadfilm Trouble. De film is Geregisseerd door Jon Holmberg en geschreven door Tapio Leopold en Jon Holmberg. Het verhaal van de film draait om Conny, gespeeld door Filip Berg, een gescheiden vader die als verkoper een ogenschijnlijk gewoon leven leidt. Zijn wekelijkse hoogtepunt is tijd doorbrengen met zijn dochter, Julie. Maar het leven van Conny neemt een onverwachte wending wanneer hij valselijk wordt veroordeeld voor moord.
Eenmaal achter de tralies smeedt Conny onwaarschijnlijke banden met medegevangenen, die hem leiden naar een wervelend ontsnappingsplan georkestreerd door een bende criminelen. De uitdaging? Conny moet zich door de chaos manoeuvreren, inclusief het besturen van een vliegtuig – een onderneming ver buiten zijn comfortzone.
Naast Filip Berg, bekend van onder andere zijn rol als Ove in de film A Man Called Ove, beschikt de film over een talentvolle Zweedse cast. Zo zien we Amy Deasismont (Gösta, Thunder in My Heart), Eva Melander (The Conference), Joakim Sällquist (Black Crab), Måns Nathanaelson (Beck), Dejan Čukić (Easy Money), Sissela Benn (Sune), Magnus Sundberg, Shirin Golshin, Paloma Winneth en Peter Gardinger.
Trouble vindt zijn inspiratie in de film Strul, gecreëerd door Bengt Palmers en Björn Skifs. Hoewel het origineel niet bepaald uitblonk met een IMDb-score van 5.9, rijst de vraag of deze bescheiden jaren 80-film werkelijk een vernieuwing nodig heeft. Toch zijn we op basis van de eerste beelden voorzichtig positief en lijkt het erop dat de film een aangename toevoeging zal zijn aan het Netflix-aanbod.
Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom Trouble. Zodra er een exacte releasedatum of een eerste trailer beschikbaar is, zullen we dat uiteraard melden. Bekijk hieronder de eerste officiële beelden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!