Eerste twee namen van gloednieuwe The Office-serie bekendgemaakt

TV en Series
zaterdag, 20 april 2024 om 10:00
ks8kri3rbhqitkoa5oyjno2bzbu
De eerste namen voor de nieuwe versie van The Office zijn bekend. Variety meldt dat Domhnall Gleeson en Sabrina Impacciatore zich hebben verzekerd van een plek achter een bureau bij Dunder Mifflin in de nieuwe serie binnen het universum van The Office. In tegenstelling tot eerdere berichten is nu definitief duidelijk geworden dat het niet gaat om een reboot, maar om een serie in een andere kantooromgeving met volledig nieuwe personages. De nieuwe serie komt uit handen van makers Greg Daniels en Michael Koman.
Gleeson ken je misschien uit series als Alice & Jack, The Patient, Frank of Ireland, en Run. Maar de meesten van ons kennen de acteur waarschijnlijk vanwege zijn rol als General Hux in de Star Wars-films. Impacciatore ontving een Emmy-nominatie voor beste bijrolactrice in een drama voor haar rol in seizoen 2 van de veelgeprezen HBO-serie The White Lotus. Ze is voornamelijk bekend om haar werk in Italiaanse films zoals Napoleon and Me en Miss F, hoewel ze ook verscheen in Mel Gibson's The Passion of the Christ.
Daniels opende in januari 2024 een schrijversruimte om te beginnen met werken aan de nieuwe versie van de populaire NBC mockumentary sitcom, die liep van 2005 tot 2013 en werd aangepast van de gelijknamige Britse serie van Ricky Gervais en Stephen Merchant. The Office speelde zich af in Scranton, Penn., en volgde het personeel van een papierbedrijf. Het had rollen voor Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Ed Helms, Mindy Kaling en B.J. Novak, onder anderen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!