Nieuwe Mad Max-film 'Furiosa' kan rekenen op een epische 15-minuten durende actiescène

Films
zaterdag, 20 april 2024 om 13:00
1sh2s5j7btpu6luogs9gamkgs2j
Na een lange tijd keert regisseur George Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden creëerde, met een gloednieuw, origineel avontuur vol actie dat op zichzelf staat. Dit nieuwe hoofdstuk duikt in het verleden van het geliefde personage Furiosa uit de met meerdere Oscars bekroonde kaskraker Mad Max: Fury Road.
Geproduceerd door Miller zelf en zijn partner, de voor een Oscar genomineerde producent Doug Mitchell, onder hun Australische productiebedrijf Kennedy Miller Mitchell, belooft deze film een episch verhaal te vertellen.
Fans van Mad Max zijn zich ervan bewust dat het evenaren van Fury Road een bijna onmogelijke taak lijkt, maar de aanstaande prequel lijkt enkele actievolle verrassingen in petto te hebben. Volgens producent Doug Mitchell bevat Furiosa een indrukwekkende 15-minuten durende actiescène die maar liefst 78 dagen kostte om te filmen, met dagelijks 200 stuntmensen op de set!
In Furiosa: A Mad Max Saga volgen we het verhaal van de jonge Furiosa, ontvoerd uit de Green Place of Many Mothers en in handen gebracht van een meedogenloze motorbende onder leiding van Warlord Dementus. Terwijl ze samen door de genadeloze woestijn trekken en uiteindelijk de Citadel bereiken, waar Immortan Joe heerst, wordt Furiosa geconfronteerd met talloze beproevingen. Te midden van de machtsstrijd tussen twee tirannen, moet ze een manier vinden om terug te keren naar haar thuis.
Hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy onthult dat de epische 15 minuten durende scène cruciaal is om de vindingrijkheid en vastberadenheid van het personage Furiosa te tonen, terwijl ze vecht voor haar familie en thuisland.
Met lof voor Miller's creatieve visie en de veelbelovende beelden die werden vertoond tijdens CinemaCon, lijkt Furiosa klaar om het publiek te betoveren met zijn overweldigende actie en meeslepende verhaal.
Furiosa: A Mad Max Saga draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoopzalen, bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!