Pamela Anderson gecast in nieuwe Naked Gun-reboot met Liam Neeson

Films
woensdag, 17 april 2024 om 17:00
a5pauiek1ggumihnvdfprgmfvx2
Paramount Pictures heeft Pamela Anderson gecast in de Naked Gun remake met Liam Neeson. De komedie, geregisseerd door Akiva Schaffer en geschreven door Dan Gregor, Doug Mand en Schaffer zelf, belooft een hilarische herinterpretatie te worden van de geliefde misdaad-spooffilms uit de late jaren 1980 en vroege jaren 1990.
Het origineel, geschreven en geregisseerd door Jerry Zucker, Jim Abrahams en David Zucker, was gebaseerd op hun zes afleveringen tellende televisieserie Police Squad!. Het parodieerde de clichés van politiedrama's en -films, met in de hoofdrol een onhandige en clueless detective genaamd Frank Drebin, gespeeld door Leslie Nielsen, die toch op de een of andere manier de misdaad wist op te lossen en de dag wist te redden.
Seth MacFarlane en Erica Huggins produceren de film via hun bedrijf Fuzzy Door, terwijl Schaffer fungeert als uitvoerend producent samen met Daniel M. Stillman. Paramount heeft 18 juli 2025 gereserveerd voor de release van de film. Het is nog even afwachten wanneer de Naked Gun remake in Nederland te zien zal zijn.
Anderson werd wereldwijd bekend als het Playboy-model dat haar schoonheid wist om te zetten in internationale roem dankzij de populaire serie Baywatch. Later maakte ze haar opwachting in verschillende reality-tv-series en was ze onder andere te zien in de horrorkomedie Scary Movie 3. Anderson stond in 2022 opnieuw in de schijnwerpers dankzij de veelbesproken Hulu-miniserie Pam & Tommy, waarin Lily James de rol van de Baywatch-ster vertolkte en de tumultueuze periode rondom de beruchte sekstape centraal stond. Ze gaf haar weerwoord met de Netflix-documentaire Pamela, A Love Story.
Met de terugkeer naar een grote-studiokomedie naast een Oscar-genomineerde acteur zien we Anderson binnenkort weer op het witte doek, al zijn veel critici sceptisch over de reboot gezien het feit dat het origineel met Leslie Nielsen voor velen wordt beschouwd als een tijdloze klassieker.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!