Tom Holland geeft hoopvolle update over Spider-Man 4: 'We hebben een erfenis te beschermen"

Films
maandag, 22 april 2024 om 14:00
aek2mpopyroogznffnfwp0l8tnn
De terugkeer van Tom Holland's Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe blijft een hot topic na het enorme succes van Spider-Man: No Way Home. Fans zijn benieuwd naar wat er zal gebeuren in het volgende deel, maar tot nu toe hebben de studio's nog geen releasedatum vastgesteld of verdere details onthuld over de langverwachte Spider-Man-film.
In een recent interview met Deadline sprak Holland over zijn betrokkenheid bij Spider-Man 4 en zijn opwinding om weer in de rol te kruipen. Hij benadrukte zijn toewijding aan het personage en zijn interesse in het creatieve proces achter de schermen.
“Het eenvoudige antwoord is dat ik altijd Spider-Man-films wil blijven maken. Ik ben mijn leven en carrière aan Spider-Man verschuldigd. Dus het eenvoudige antwoord is ja. Ik wil altijd meer doen. We hebben de beste in het vak die werken aan wat het verhaal ook moge zijn. Maar tot we het hebben uitgewerkt, hebben we een erfenis te beschermen,” zei Holland in gesprek met Deadline.
“De derde film was op zoveel manieren zo speciaal dat we ervoor moeten zorgen dat we het juiste doen. Dit is de eerste keer in dit proces dat ik zo vroeg bij het creatieve proces betrokken ben. Het is een proces waarin ik kijk en leer. Het is gewoon een hele leuke fase voor mij. Zoals ik al zei, iedereen wil dat het gebeurt. Maar we willen ervoor zorgen dat we niet steeds dezelfde dingen herhalen.”
Hoewel er nog geen schrijver of regisseur is aangekondigd voor Spider-Man 4, wordt er veel gesproken over de richting van het verhaal. Sommigen pleiten ervoor dat het volgende deel meer de focus moet leggen op de elementen van Spider-Man's verhaal op straatniveau, in plaats van grootschalige bedreigingen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!