Tom Holland en Zendaya keren terug voor 'Spider-Man 4'

Films
dinsdag, 26 maart 2024 om 10:00
8l4mdjd9zuxju3cdb3spgj8aopw
Justin Lin wordt volgens Jeff Sneider de regisseur van Spider-Man 4. De ervaren regisseur, bekend van onder andere Fast & Furious 9, zou een van de kandidaten zijn om dit nieuwe project voor Sony en Marvel Studios te leiden. Ook wordt gemeld dat Tom Holland en Zendaya terugkeren in hun rollen als Peter Parker en MJ, mede daardoor wordt seizoen drie van de HBO-serie Euphoria, waarin Zendaya een hoofdrol speelt, uitgesteld.
De opnames van Spider-Man 4 gaan naar verwachting later dit jaar van start, mogelijk in september of oktober. Het is echter nog niet duidelijk of Lin definitief de regie op zich zal nemen, of dat hij slechts een van de gegadigden is.
Hoewel sommigen hadden verwacht dat het vervolg op Spider-Man een kleinschaliger project zou zijn, gezien de huidige status van het personage binnen het grotere Marvel Cinematic Universe, lijkt dit in tegenspraak te zijn met Lin's ervaring in het regisseren van grootschalige studio-blockbusters.
Tom Holland heeft in het verleden gemengde gevoelens geuit over zijn terugkeer als Spider-Man. "Alles wat ik kan zeggen is dat we actief in gesprek zijn geweest over hoe een vierde vertolking van mijn personage eruit zou kunnen zien," vertelde Holland vorig jaar november aan Collider. "Of we al dan niet een manier kunnen vinden om recht te doen aan het personage, is iets anders.”
Sony heeft nog geen releasedatum aangekondigd voor Spider-Man 4, ook verdere details over een nieuwe Spider-Man-film blijven nog even onduidelijk maar we kunnen er dus inmiddels wel stilletjes vanuit gaan dat Tom Holland en Zendaya opnieuw samen het scherm zullen delen in Spider-Man 4 waarbij Fast & Furious 9-regisseur Justin Lin de gedroomde kandidaat is om plaats te nemen in de regiestoel.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!