Racistische James Bond-fans keren zich tegen Aaron Taylor-Johnson als nieuwe 007

Films
dinsdag, 26 maart 2024 om 8:00
n9iiolh1muv7itohdho776nilbt
Racistische James Bond-fans hebben gedreigd de volgende film te boycotten als de Joodse acteur Aaron Taylor-Johnson wordt gekozen voor de rol van 007. Geruchten suggereren dat de 33-jarige Britse acteur bijna een deal heeft getekend om Daniel Craig op te volgen als de iconische geheim agent.
Dit heeft geleid tot antisemitische opmerkingen online, met de hashtag #BoycottJamesBond. “Ik houd van mijn Bonds met een martini, niet met een portie genocide,” klinkt het, terwijl een andere Twitter/X-gebruiker nog een stap verder gaat met de onderstaande, weerzinwekkende tweet. Voor het verdere gespuis dat zich verlaagt tot dit niveau, neem zelf maar een kijkje; het is te walgelijk om op te schrijven.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bovendien is het allesbehalve zeker of Taylor-Johnson de rol zal krijgen. Hoewel The Sun aanvankelijk meldde dat Aaron formeel de kans kreeg om James Bond te spelen, heeft de BBC deze berichten inmiddels ontkracht. Een productie-insider heeft namelijk bevestigd dat de geruchten niet kloppen.Bovenkant formulier
Desondanks blijft Aaron een prominente kandidaat voor de rol, naast andere bekende acteurs zoals Tom Hardy, Henry Cavill en recente Oscarwinnaar Cillian Murphy. Het oorspronkelijke bericht van The Sun suggereerde dat de deal zo goed als rond was met Aaron, die op het punt stond om officieel de rol van zijn leven te accepteren, waardoor hij de zevende acteur zou worden die de iconische Britse geheim agent speelt sinds de lancering van de franchise in 1962.
De keuze voor de opvolger van Daniel Craig als James Bond is een langdurig proces, volgens producent Barbara Broccoli. Het gaat niet alleen om het selecteren van een acteur, maar om een heroverweging van de richting van de franchise. Er wordt veel verwacht van de nieuwe Bond, en de uiteindelijke keuze zal nauwlettend worden gevolgd door fans over de hele wereld.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!