Aaron Taylor-Johnson wordt volgens Britse media de nieuwe James Bond

Films
dinsdag, 19 maart 2024 om 14:36
n9iiolh1muv7itohdho776nilbt
Britse media melden dat acteur Aaron Taylor-Johnson, bekend van zijn rollen in Tenet en Avengers: Age of Ultron, de iconische rol van de charmante geheim agent is aangeboden. Na het vertrek van Daniel Craig als James Bond is er veel speculatie over wie de legendarische spion zou opvolgen. Namen als Idris Elba en Henry Cavill werden genoemd, maar nu lijkt de schijnwerper te zijn gericht op Taylor-Johnson.
Volgens ingewijden die door Britse media worden aangehaald, heeft de 33-jarige acteur de aanbieding gekregen om het iconische personage te vertolken. Bronnen suggereren dat er een deal op tafel ligt en wachten op zijn reactie, die naar verwachting spoedig zal komen. "Aaron staat op het punt om in de komende dagen zijn contract te tekenen. Daarna kunnen de voorbereidingen voor de grote aankondiging beginnen," onthulde een insider aan The Sun.
Het vooruitzicht om het smoking aan te trekken en de wereld van spionage binnen te stappen lijkt Taylor-Johnson wel te bevallen, zoals hij erkende in een recent interview. "Ik vind het charmant en geweldig dat mensen mij in die rol zouden willen zien. Ik beschouw het als een groot compliment," merkte hij op.
Het vooruitzicht van Taylor-Johnson als de volgende Bond trok ook aandacht buiten de grenzen van Groot-Brittannië, met de Nederlandse filmmaker Martin Koolhoven die zijn steun voor de acteur uitsprak in een tweet uit 2022. "Mijn keuze voor Bond? Aaron Taylor-Johnson," verklaarde Koolhoven.
Als Taylor-Johnson de rol aanvaardt, zou hij zich voegen bij de geëerde acteurs die de enigmatische agent hebben vertolkt, waaronder Sean Connery, Roger Moore en Pierce Brosnan. Daniel Craig, die meer dan een decennium lang de rol vertolkte, nam afscheid van Bond in 2021.
Hoewel de nieuwe James Bond-film al even op zich laat wachten, mede vanwege de stakingen in Hollywood, gaan er geluiden dat er al wordt gewerkt aan het script voor de nieuwe Bond-film met plannen om later dit jaar te starten met opnames. Ben jij blij met de keuze van Taylor-Johnson als de nieuwe 007?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!