Jeff Goldblum schittert als Zeus in eerste teaser van nieuwe Netflix-serie 'KAOS'

TV en Series
dinsdag, 19 maart 2024 om 15:30
kaos zeus nextonnetflix
Netflix heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven van KAOS, een intrigerende nieuwe serie gemaakt door de schrijver van The End of The F**ing World en de producenten van Chernobyl. De serie belooft een gedurfde en duister komische kijk op de Griekse mythologie te bieden, met niemand minder dan Jeff Goldblum in de rol van Zeus, de koning van de goden en heerser van de wereld.
KAOS verkent een eigentijdse hervertelling van de Griekse mythologie, waarin thema's als liefde, macht en het leven in de onderwereld centraal staan. De serie, bestaande uit 8 afleveringen, neemt de kijker mee op een onvoorspelbare reis door een wereld waarin de alomtegenwoordige God der Goden, Zeus, geconfronteerd wordt met zijn eigen ondergang.
In de eerste beelden zien we Zeus, ooit almachtig en onaantastbaar, geplaagd door een plotselinge ontdekking: een rimpel op zijn voorhoofd. Deze ogenschijnlijk kleine verandering vormt de kern van zijn groeiende paranoia en neurose. Vastbesloten om dit te interpreteren als een voorteken van zijn naderende val, raakt Zeus verstrikt in een web van zelfdestructieve gedachten en acties.
Maar Zeus' zorgen blijken niet geheel ongegrond te zijn wanneer zijn voormalige vriend, de gevangene Prometheus, een plan beraamt om hem ten val te brengen. Dit plan omvat drie totaal verschillende individuen, elk onwetend van hun kosmische betekenis en de cruciale rol die ze spelen in het redden van de wereld.
Jeff Goldblum schittert als Zeus, bijgestaan door een indrukwekkende cast, waaronder David Thewlis als Hades, Janet McTeer als Hera, Cliff Curtis als Poseidon, Nabhaan Rizwan als Dionysus, en vele anderen. Met een sterrencast en een meesterlijk verhaal verteld door enkele van de beste creatieve geesten in de industrie, is deze serie een must-watch voor liefhebbers van mythologie en boeiende verhalen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!