Netflix deelt eerste trailer van nieuwe waargebeurde dramafilm 'Scoop'

Films
dinsdag, 19 maart 2024 om 16:30
mleohogun8fa48w5rq6otmzp85h
Netflix heeft zojuist de langverwachte trailer vrijgegeven van Scoop, de nieuwe Netflix original die zich richt op het spraakmakende BBC-interview met de Britse prins Andrew, gespeeld door Rufus Sewell, en Newsnight-reporter Emily Maitlis, gespeeld door The X-files-actrice Gillian Anderson.
Geregisseerd door Emmy- en BAFTA-winnaar Philip Martin, biedt Scoop kijkers een exclusieve blik achter de schermen van wat wordt beschouwd als "de scoop van het decennium", inclusief de talloze obstakels die het BBC-team moest overwinnen. De film is geschreven door Peter Moffatt en Geoff Bussetil.
Scoop, geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen, belicht het vastberaden journalistieke werk dat uiteindelijk resulteerde in een wereldschokkend interview: het beruchte gesprek van prins Andrew met BBC Newsnight. Van producent Sam McAlister, die spannende onderhandelingen voerde met Buckingham Palace, tot de verbijsterende confrontatie van journalist Emily Maitlis met de prins, neemt SCOOP ons mee in het verhaal van vrouwen die nergens voor terugdeinzen. Want om zo'n belangrijk interview te scoren, moet je vastberaden zijn.
De cast van Scoop is indrukwekkend, met namen als Billie Piper, Gillian Anderson, Keeley Hawes, Romola Garai en Rufus Sewell. Het talent dat aan deze productie deelneemt is uitmuntend. De film is geregisseerd door Philip Martin, die furore wist te maken als regisseur voor grote producties zoals The Crown en de biografische film over Stephen Hawking uit 2004. Scoop is vanaf 5 april wereldwijd beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de eerste officiële trailer.
Scoop is geproduceerd door Hilary Salmon & Radford Neville voor The Lighthouse Film & TV, met uitvoerende producenten Sanjay Singh voor Voltage TV en Sam McAlister. Het verhaal van de film is gebaseerd op de memoires "SCOOPS: The BBC's most shocking interviews from Prince Andrew to Steven Seagal". Ga jij de film een kans geven?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!