Prime Video kondigt tweede seizoen aan van dramaserie met Dune-ster Josh Brolin

TV en Series
dinsdag, 19 maart 2024 om 8:00
rnge s2 fg 202 00292806 still366rc 3000
Prime Video heeft aangekondigd dat het langverwachte tweede seizoen van de dramaserie Outer Range op 16 mei in première zal gaan op de streamingdienst. Prime Video heeft ook trots bevestigd dat ster en uitvoerend producent Josh Brolin, die momenteel schittert in Dune: Part Two, zijn regiedebuut zal maken met de voorlaatste aflevering van het nieuwe seizoen.
Outer Range draait om Royal Abbott (Josh Brolin), een rancher die vecht voor zijn land en familie, en die een ondoorgrondelijk fenomeen aan de rand van de wildernis van Wyoming ontdekt, in de vorm van een donker vacuüm. Het mysterie rondom het raadselachtige vacuüm op de westelijke weide van de Abbott-familieranch verdiept zich verder in het nieuwe seizoen, terwijl Royal en zijn vrouw Cecelia (Lili Taylor) worstelen om hun familie bij elkaar te houden in de nasleep van de plotselinge verdwijning van hun kleindochter.
De inzet is nog nooit zo hoog geweest voor de Abbotts, die nu bedreigingen vanuit meerdere hoeken te verduren krijgen. Het tweede seizoen van Outer Range voert zijn personages dieper de leegte in met diepgaande en onvoorziene omstandigheden die de fundamenten van de tijd zelf kunnen doen schudden.
Onder leiding van Oscar-genomineerde Josh Brolin (Dune: Part Two), beschikt Outer Range over een ensemblecast van bekroonde en opkomende talenten, waaronder Imogen Poots (Baltimore), Lili Taylor (Manhunt), Tamara Podemski (Reservation Dogs), Lewis Pullman (Lessons in Chemistry), Tom Pelphrey (Ozark) en vele anderen.
Met het tweede seizoen van Outer Range dat op het punt staat om uit te breken, belooft de serie kijkers opnieuw mee te slepen in een meeslepende wereld vol mysteries, spanning en onverwachte wendingen. Noteer 16 mei in je agenda, want het nieuwe seizoen belooft opnieuw een onvergetelijke rit te worden. Bekijk hieronder de eerste beelden van seizoen 2.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!