Nieuwe trailer van 'Rebel Moon — Part Two: The Scargiver' belooft een spectaculaire ontknoping

Films
maandag, 18 maart 2024 om 20:10
4w1v0a6he849bqvu1ytykl1myns
Netflix staat op het punt om opnieuw de grenzen van het epische sci-fi genre te verleggen met de aankomende release van Zack Snyder's Rebel Moon: Part Two - The Scargiver. Na het succes van het eerste deel maakt de streamingdienst zich klaar om terug te keren naar de adembenemende wereld van Kora (gespeeld door Sofia Boutella) en haar medestrijders in hun strijd tegen de sinistere 'Motherworld'.
Samen met overlevende strijders, waaronder de getalenteerde Michiel Huisman als boer Gunnar, zet Kora zich in voor de bescherming van Veldt, ooit een vredig dorp maar nu een toevluchtsoord voor degenen die alles hebben verloren in de strijd tegen de Motherworld.
Terwijl de regisseur, Zack Snyder, zich voorbereidt op de release van dit langverwachte vervolg, reflecteerde hij onlangs op de verdeelde ontvangst van het eerste deel, A Child of Fire. In een interview met Empire benadrukt hij dat de polariserende reacties op zijn films hem niet ontmoedigen, maar eerder motiveren om te streven naar grootsheid.
Voor Snyder lijkt het niet alleen te gaan om het vertellen van een verhaal, maar ook om het uitdagen van de verwachtingen van zijn publiek en critici. Daarom kijken velen dan ook uit naar de langverwachte director's cut die langer zal zijn en een R-rating zal krijgen. Leuk feitje is trouwens dat Michiel Huisman niet het enige Nederlandse tintje is aan de films van Zack Snyder. De muziek is namelijk gecomponeerd door de getalenteerde Nederlandse artiest Junkie XL.
Rebel Moon: Part Two - The Scargiver belooft een grootschalige oorlog, hechte vriendschappen en nieuwe legendes die worden geboren. Het langverwachte vervolg is vanaf 19 april te zien op Netflix. Bekijk hieronder de eerste spectaculaire trailer van The Scargiver.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!