Zack Snyder onthult meer details over Snyder-cut van Rebel Moon: "Volwassen en R-rated!"

Films
dinsdag, 05 maart 2024 om 14:00
gusyhr8g42icefzz2ghzffadoug
Rebel Moon-regisseur Zack Snyder heeft aangegeven dat de Snyder-cut-versies van zowel het eerste deel als de sequel waarschijnlijk op dezelfde dag op Netflix zullen verschijnen. In een interview benadrukte Snyder dat hij nog geen specifieke releasedatum heeft voor de twee uitgebreide films, die elk ongeveer een uur langer zullen zijn dan de reguliere films. Hij suggereerde dat een gelijktijdige release in de zomer van 2024 zeer waarschijnlijk is.
Snyder verklaarde: "Die zullen waarschijnlijk op dezelfde dag uitkomen, later. We hebben nog geen datum, maar ik denk dat het in de zomer zal zijn. Ze zijn elk ongeveer een uur langer dan de originele, PG-13-versies. Dus het zal leuk zijn om de zes uur samen te zien. Je kunt natuurlijk een pauze nemen. Het is misschien een meer meeslepende ervaring. Het is heel volwassen, het is heel R-rated."
Rebel Moon Part Two: The Scargiver verschijnt op 12 april, minder dan vijf maanden na Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, dat in december 2023 op Netflix werd uitgebracht. De director's cut-versies lijken net zo snel na Part Two uit te komen, naar verwachting tegen het einde van augustus.
Rebel Moon speelt zich af op een vredige kolonie aan de rand van een sterrenstelsel, die plotseling wordt geconfronteerd met een meedogenloos en machtig leger. Te midden van deze benarde situatie wordt Kora, vertolkt door de getalenteerde Sofia Boutella, geïntroduceerd als een raadselachtige vreemdeling die tussen de dorpsbewoners leeft. Kora blijkt de laatste hoop op overleving te zijn voor deze wanhopige gemeenschap.
Ondanks gemengde reacties op het eerste deel hebben wij het sciencefiction-epos van Snyder kunnen waarderen, en we kijken dan ook uit naar de uitgebreide director's cut. Hieronder kun je de trailer van Rebel Moon Part Two: The Scargiver bekijken.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!