Zack Snyder reageert op negatieve recensies Rebel Moon: "Altijd al zo geweest"

Films
woensdag, 13 maart 2024 om 12:00
xhlbp5kuwbynwy9zkrfwzydpasw
Zack Snyder heeft gereageerd op de kritiek die zijn Netflix-film Rebel Moon heeft ontvangen. Zijn eerdere projecten zoals de Snyder Cut van Justice League lof oogstten van fans, waren de reacties op Rebel Moon: Part Two – A Child of Fire minder positief.
Terwijl de regisseur zich klaarmaakt voor het vervolg De Scargiver, dat volgende maand te zien zal zijn op Netflix, reflecteert Snyder in gesprek met Empire op deze verdeelde ontvangst. “Om welke reden dan ook zijn de reactie op mijn films vaak erg polariserend, dat is altijd al zo geweest."
Hij benadrukt dat de kritiek op Rebel Moon hem niet belemmert in zijn streven naar grootsheid, vooral niet met het aanstaande deel dat een grootschalige oorlog zal ontketenen. Bovendien onthult hij plannen voor een director's cut van beide delen, belovend om alle elementen uit te breiden naar een 'R-rated' film.
Terwijl Rebel Moon: Part Two - The Scargiver zijn debuut nadert, blijft Snyder onverstoord door de kritiek en vastbesloten om zijn visie tot leven te brengen. Zijn toewijding aan het uitbrengen van een rauwere, ongecensureerde versie van de film belooft een nieuwe dimensie toe te voegen aan het discours rondom Rebel Moon.
Voor Snyder lijkt het niet alleen te gaan om het vertellen van een verhaal, maar ook om het uitdagen van de verwachtingen van zijn publiek en critici. Rebel Moon: Part Two - The Scargiver is vanaf 19 april te zien op Netflix; het is nog niet duidelijk wanneer de director’s cuts te zien zullen zijn. Deel 1 is nu te streamen en de trailer van deel 2 bekijk je hieronder. Ben jij het eens met de kritiek rondom de film?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!