Regiedebuut van Jerry Seinfield vanaf 3 mei te streamen op Netflix

Films
woensdag, 13 maart 2024 om 10:00
binffc69ykeabol1zrwsqfpj1ks
De legendarische komiek Jerry Seinfeld zet zijn eerste stappen als regisseur met de aankomende Netflix-film Unfrosted: The Pop-Tart Story. De film vertelt het verhaal van de oorsprong van Pop-Tarts, die in de jaren '60 een revolutie teweegbracht in het ontbijtlandschap.
In Unfrosted: The Pop-Tart Story worden we teruggebracht naar het Michigan van 1963, waarbij rivaliserende ontbijtgiganten Kellogg's en Post met elkaar de strijd aangaan. Netflix beschrijft de film als een verhaal van ambitie, verraad en de wereld van ontbijtgranen.
De invloeden achter deze film zijn gevarieerd en intrigerend. Seinfeld laat in een interview met Empire weten inspiratie te halen uit enkele van de grootste films aller tijden, waaronder The Godfather en There Will Be Blood. Daarnaast wordt ook de invloed van de serie Mad Men opgemerkt, die zich afspeelt in de bedrijfswereld van de jaren zestig. Seinfeld combineert deze esthetiek met de wereld van ontbijtgranen en zoete lekkernijen, wat resulteert in een unieke setting voor het verhaal.
Seinfeld, die ook een rol speelt in de film, wordt bijgestaan door een sterrencast, waaronder Hugh Grant, Dan Levy, James Marsden, Melissa McCarthy, Amy Schumer en Christian Slater.
Unfrosted: The Pop-Tart Story staat gepland voor release op Netflix op 3 mei 2024. Met Seinfeld aan het roer lijkt de film klaar om kijkers te trakteren op een vermakelijke reis door de geschiedenis van een van de meest iconische ontbijtproducten aller tijden.
Het is helaas nog even wachten op de eerste trailer, maar met de releasedatum al in het vooruitzicht zal het niet heel lang meer duren voordat we de eerste beelden te zien krijgen. Een kleine sneak peek is hieronder alvast te bekijken. Kijk jij uit naar het regiedebuut van Jerry Seinfeld?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!