Avontuurlijke heist-serie met 'Narcos'-ster Alfonso Dosal nu te zien op Netflix

TV en Series
woensdag, 13 maart 2024 om 6:00
bandidos
Netflix staat bekend om zijn meeslepende misdaaddrama's en heeft opnieuw een spannende serie klaarstaan. Na eerdere toppers als La Casa de Papel en Berlin neemt de nieuwe Spaanstalige serie Bandidos kijkers mee op een avontuur vol actie, spanning en intrige, met een verhaal dat zich afspeelt in de Golf van Mexico.
Onder leiding van de ervaren schrijver en showrunner Pablo Tébar, en met de talentvolle Adrian Grunberg aan het roer als regisseur, brengt Bandidos een dreamteam van bekroonde producenten samen. Adrien Grunberg, Mark Holder, Christine Holder, Andrew Wilson en Stacy Perskie staan garant voor een kijkervaring van topkwaliteit, ondersteund door productiebedrijven als Wonder Street, Redrum en Traziende Films.
De officiële beschrijving luidt: "Te midden van de paradijselijke landschappen van de Mexicaanse Caraïben en een overvloed aan avonturen, volgen we het verhaal van Miguel (gespeeld door Alfonso Dosal) en zijn handlanger, Lilí (gespeeld door Ester Expósito). Samen met een groep bandieten zullen zij een schat opgraven uit het onderwatergraf van een Spaans galjoen, dat diep gezonken is in de Golf van Mexico tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Maar zij zijn niet de enigen die op jacht zijn naar deze schat."
Alfonso Dosal is niet nieuw met de setting, de acteur schitterde eerder al in de Narcos spin-off Narcos: Mexico waarbij hij gestalte gaf aan Benjamín Arellano Felix. Naast Dosal schittert Ester Expósito die vooral bekend is van series als Élite en Someone Has to Die en de thriller When Angels Sleep.
Bandidos lijkt met zijn intrigerende verhaallijn, getalenteerde cast en ervaren productieteam weer een fijne toevoeging te worden aan het aanbod van Netflix. Liefhebbers van Spaanstalige heist-series kunnen weer lekker gaan binge-watchen, aangezien alle afleveringen vanaf vandaag te streamen zijn. Twijfels? Bekijk dan hieronder alvast de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!