Veelbelovende horrorfilm 'The First Omen' krijgt eerste spannende trailer

Films
dinsdag, 12 maart 2024 om 18:00
the first omen st 4 jpg sd high copyright the walt disney company 2024
20th Century Studios heeft onlangs een angstaanjagende nieuwe trailer uitgebracht voor de horrorfilm The First Omen. De trailer werpt een blik op het duistere verhaal dat zich ontvouwt wanneer een jonge Amerikaanse vrouw haar roeping volgt naar Rome, een stap die haar confronteert met een angstaanjagende samenzwering en haar geloof doet wankelen.
Geregisseerd door Arkasha Stevenson en met een indrukwekkende cast, waaronder Nell Tiger Free, Tawfeek Barhom, Sonia Braga, Ralph Ineson, Charles Dance en Bill Nighy, is The First Omen de nieuwste toevoeging aan de langlopende filmreeks die oorspronkelijk begon met de release van The Omen in 1976. Na een remake in 2006 is deze prequel de eerste film in de franchise sinds het laatste deel uit 2006.
De trailer onthult indringende beelden van het Italiaanse klooster, waar de hoofdpersoon haar roeping volgt. Terwijl ze haar geloof probeert te belijden, stuit ze op een donkere kracht die de geboorte van het kwaad nastreeft. De film lijkt dieper in te gaan op religieuze thema's dan de voorgaande delen, waarbij het Italiaanse klooster als decor dient voor een strijd tussen goddelijke devotie en sinistere satanische invloeden.
Met een verhaal van Ben Jacoby en een scenario geschreven door Tim Smith, Arkasha Stevenson en Keith Thomas, wordt The First Omen geproduceerd door David S. Goyer en Keith Levine, met uitvoerende producenten Tim Smith, Whitney Brown en Gracie Wheelan. De trailer belooft een onheilspellende en meeslepende ervaring die horrorliefhebbers niet willen missen wanneer de film op 11 april 2024 in de bioscopen verschijnt. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!