Shudder deelt eerste trailer van aankomende horrorsensatie 'Late Night With The Devil'

Films
donderdag, 07 maart 2024 om 11:00
1q6cx3rqp2tq7whgr32hkqrwafm
Heb je de eerste trailer van Late Night With the Devil al gezien? Als je van horror houdt, is dit er eentje om in de gaten te houden. De film, geschreven en geregisseerd door de Australische broers Cameron en Colin Cairnes, neemt je mee naar de jaren 1970 en belooft een enge mix van nostalgische late-night televisie en bovennatuurlijke spanning.
In de trailer zien we de hoofdpersoon, Jack Delroy, gespeeld door David Dastmalchian, die een talkshowhost in de jaren 1970 vertolkt. Zijn poging om live op tv contact te leggen met de duivel gaat gruwelijk mis, en dit wordt allemaal vastgelegd in een found footage-stijl, wat het allemaal nog echter doet lijken.
De cast is top, met onder andere Laura Gordon als een parapsycholoog en auteur, Ian Bliss als een voormalige illusionist, en Fayssal Bazzi als een helderziende. En raad eens wie de film al absoluut briljant heeft genoemd? Niemand minder dan Stephen King! Hij kon zijn ogen er niet van afhouden.
Wist je dat Late Night With the Devil gebaseerd is op een late-night talkshow uit de jaren '70 en '80? Volgens de Cairnes-broers was er toen iets mysterieus en een tikkeltje gevaarlijks aan die shows. Ze wilden die vibe combineren met het bovennatuurlijke om een unieke en enge filmervaring te creëren.
De film wordt in Amerika uitgebracht op 22 maart, maar het is nog niet zeker of hij ook in Nederland te zien zal zijn. Hoe dan ook, vanaf 19 april is de film te streamen op het horrorplatform Shudder, wat doet vermoeden dat de film later dit jaar ook op een van de streamingdiensten in Nederland wel de kop zal opsteken. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!