Gestoorde horrorfilm uit 2022 vanaf vandaag nieuw op Netflix: "Beste horrorfilm sinds Hereditary"

Films
vrijdag, 08 maart 2024 om 6:00
mvnpfpydornve4h4ucik7wevwjf
Netflix brengt een frisse dosis spanning naar je scherm met de toevoeging van de thriller-horrorfilm Smile uit 2022. Geregisseerd en geschreven door de getalenteerde Parker Finn, dompelt deze film je onder in een wereld van angst, mysterie en een glimlach die je de rillingen bezorgt. Smile is nu te zien op Netflix!
De film volgt Dr. Rose Cotter, briljant gespeeld door Sosie Bacon, die op de spoedeisende hulp een psychische patiënt ontvangt met een angstaanjagend verhaal. De patiënt beweert gevolgd te worden door iets dat haar met een griezelige glimlach aankijkt en haar naderende dood aankondigt. Na deze schokkende gebeurtenis wordt Rose geconfronteerd met een reeks onverklaarbare en angstaanjagende gebeurtenissen.
Wat haar patiënt in doodsangst voorspelde, lijkt zich voor haar eigen ogen te ontvouwen. De film neemt je mee op een emotionele achtbaan terwijl Rose worstelt met een overweldigende angst die haar leven overneemt. Ze ontdekt al snel dat zij en haar patiënt niet de enigen zijn die door dit duistere lot naar de dood worden gedreven. Om te overleven en te ontsnappen aan deze gruwelijke nieuwe realiteit, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien.
Met een indrukwekkende cast, waaronder Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Jessie Usher en de jonge Meghan Brown Pratt, houdt "Smile" je op het puntje van je stoel. De film ging op 22 september 2022 in première tijdens het Fantastic Fest en werd over het algemeen positief ontvangen door het publiek. Op sociale media reageren kijkers dan ook over het algemeen positief. "Smile was de beste horrorfilm sinds 'Hereditary,'" klinkt het.
Op Rotten Tomatoes kan de film bogen op een respectabele score van 78% op basis van 165 beoordelingen. Metacritic sluit zich aan bij het koor van lof met een score van 68/100, gebaseerd op 31 beoordelingen. Durf jij de confrontatie aan met de glimlach die de dood aankondigt? Bekijk hieronder de trailer van Smile.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!