Netflix verwarmt kijkers met nieuwe beelden van romantische comedy 'Irish Wish'

Films
zondag, 10 maart 2024 om 7:00
iw 20220919 unit 06625 r
Netflix heeft nieuwe beelden vrijgegeven van de romantische komedie Irish Wish met niemand minder dan Lindsay Lohan in de hoofdrol! De film, geregisseerd door Janeen Damian en geschreven door Kirsten Hansen, is vanaf aankomende vrijdag te zien op de streamingdienst. Lindsay Lohan is terug voor haar tweede Netflix-avontuur na de feestelijke romcom Falling for Christmas.
Irish Wish neemt ons mee op een buitengewone reis vol romantiek, humor en een vleugje magie. Lindsay Lohan schittert als Madeline "Maddie" Kelly, een boekredacteur wiens droomman bijna voor het altaar staat met haar beste vriendin in Ierland. Maar een spontane wens op een eeuwenoude steen verandert plotseling haar lot en tovert haar om tot de bruid! Bekijk hieronder de nieuwe beelden.
Lindsay Lohan vertelde aan Forbes over haar samenwerking met Netflix en haar missie om het romantische komediegenre nieuw leven in te blazen. Ze benadrukte het belang van deze films voor haar carrière en haar verlangen om kijkers een luchtige, maar betekenisvolle kijkervaring te bieden:
“De reden waarom ik klikte met Netflix, is omdat ik het gevoel had dat de romantische komediefilms een beetje waren verdwenen. Dit was mijn specialiteit toen ik begon met acteren en toen ik mijn tienerjaren inging en mijn eigen weg begon te vinden. Ik wil dat echt op de best mogelijke manier terugbrengen. Zelfontdekking voor vrouwen in films is een geweldige zaak op een vrolijke, leuke, luchtige manier. Dat mis ik echt, en ze waren het met me eens, en daar ligt de focus.”
Met hartverwarmende thema's en de belofte van een meeslepende verhaallijn lijkt Irish Wish een niet te missen toevoeging aan het romantische komediegenre te worden. De film, aangekondigd in september 2022 en gefilmd in het adembenemende Ierse landschap, staat gepland voor release op 15 maart 2024, exclusief op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!