Vervolg op 'The Batman' met Robert Pattinson wordt een jaar uitgesteld

Films
woensdag, 13 maart 2024 om 14:00
e66tm5yoawxlxhdafwkr7sxpb3h
Robert Pattinson zal zijn comeback naar Gotham City moeten uitstellen, de langverwachte sequel The Batman Part II komt pas in 2026. Oorspronkelijk gepland voor 3 oktober 2025, kunnen fans nu pas op 2 oktober 2026 de Caped Crusader opnieuw in actie zien. Deze wijziging heeft ook wat andere filmdatums bij Warner Bros. in de war geschopt.
Op de oorspronkelijke releasedatum van 3 oktober 2025 zal The Bride van Maggie Gyllenhaal, met een cast die glinstert van sterren zoals Christian Bale, Jessie Buckley en Peter Sarsgaard, de schijnwerpers stelen. Alto Knights, een maffiadrama met Robert De Niro, is verplaatst van 15 november 2024 naar 21 maart 2025.
Wie naast Pattinson nog meer terug zal keren voor The Batman Part II, geregisseerd door Matt Reeves, blijft vooralsnog een mysterie. Maar met de eerste film die al een duistere en succesvolle kijk gaf op de begindagen van Bruce Wayne als 's werelds grootste detective, is de anticipatie voor het vervolg hooggespannen. Met Zoë Kravitz, Andy Serkis, Colin Farrell en Jeffrey Wright als onderdeel van de cast, lijkt het erop dat Gotham City nog lang niet klaar is om te rusten.
Barry Keoghan, die kort te zien was als The Joker aan het einde van Part I, heeft onlangs in een interview met Vanity Fair al laten doorschemeren dat hij opnieuw in de huid van The Joker zal kruipen. Daarmee voegt de Saltburn-acteur zich bij het prestigieuze gezelschap van eerdere Jokers, zoals Heath Ledger en Jack Nicholson.
HBO Max heeft dit jaar wel een zoethoudertje in de aanbieding. The Penguin-serie, waarin Colin Farrell terugkeert als de titulaire schurk, staat gepland voor een release eind 2024. Bovendien staat het grote scherm in april opnieuw in vuur en vlam met de release van Joker: Folie à Deux, waarin een alternatieve interpretatie van het iconische personage wordt geboden door niemand minder dan Joaquin Phoenix die schittert naast Lady Gaga als Harley Quinn.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!