Prime Video deelt nieuwe trailer van veelbelovende 'Fallout'-serie

TV en Series
donderdag, 07 maart 2024 om 16:00
column 31
Prime Video heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende Fallout-serie, een meeslepende duik in het post-apocalyptische universum van de populaire videogame-franchise. De nieuwe trailer biedt een indringende blik op de wereld van Lucy (gespeeld door Ella Purnell), een Vault-dweller die worstelt met de ontberingen van de bestraalde woestenij.
De serie, geproduceerd door het gerenommeerde Kilter Films en met uitvoerende producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy aan het roer, belooft een episch avontuur te worden. Jonathan Nolan, de regisseur van de eerste drie afleveringen, heeft de taak op zich genomen om de kenmerkende wereld van Fallout naar het kleine scherm te brengen.
De Fallout Prime Video-serie belicht een wereld waar de overblijfselen van een eens welvarende beschaving de uitdagingen van een complex en gevaarlijk universum onder ogen moeten zien. Tweehonderd jaar na de apocalyps worden de vreedzame bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar de verwoeste wereld van hun voorouders, met verrassende ontdekkingen en gevaarlijke ontmoetingen als gevolg.
Naast de talentvolle cast van Ella Purnell, Aaron Moten en Walton Goggins, worden de kijkers getrakteerd op een ensemble van bekende gezichten, waaronder Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams en anderen.
De creatieve krachten achter de schermen, waaronder Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner als uitvoerende producenten, schrijvers en mede-showrunners, werken samen om een meeslepende verhaallijn te creëren. Athena Wickham, Todd Howard en James Altman voegen hun expertise toe als mede-uitvoerende producenten, en de samenwerking tussen Kilter Films, Amazon MGM Studios en Bethesda Game Studios staat garant voor een visueel en narratief overtuigende ervaring.
Met een geplande première op 11 april, een dag eerder dan oorspronkelijk aangekondigd, lijkt de Fallout-serie een nucleair feestje te worden voor liefhebbers van de franchise. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!