Bikkelharde misdaadserie van 'The Covenant'-regisseur Guy Ritchie nu te zien op Netflix

TV en Series
donderdag, 07 maart 2024 om 14:59
vv0hpoprno155h8u3jshvwmxyo7
Vanaf vandaag neemt Netflix je mee in de duistere, intrigerende wereld van Guy Ritchie's nieuwste meesterwerk, The Gentlemen. Na het succes van de gelijknamige film uit 2020 keert Ritchie terug met een verse cast, nieuwe personages en een onweerstaanbare dosis Britse bravoure.
Theo James, bekend van zijn rol in The White Lotus, schittert als de charmante Hertog van Halstead, verwikkeld in het sinistere cannabisimperium van de gevreesde Bobby Glass, gespeeld door de getalenteerde Ray Winstone. Samen nemen ze de kijkers mee op een onwaarschijnlijk avontuur, waar aristocratische intriges en onderwereldgeheimen samenkomen in een bedwelmende mix.
De cast van The Gentlemen is indrukwekkend en divers, met acteerprestaties van Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Vinnie Jones en vele anderen. Het ensemble voegt een extra laag diepte toe aan de al rijke wereld die Ritchie heeft gecreëerd. De visionaire regisseur belooft niet alleen zijn trouwe fans mee terug te nemen naar bekende gronden, maar ook nieuwe gezichten en verhalen te introduceren.
In een recent interview met Netflix onthulde Ritchie: "The Gentlemen is een beetje van mezelf. We kijken ernaar uit om fans terug te brengen naar die wereld, nieuwe personages en hun verhalen te introduceren, en ik ben enthousiast om dit te doen met deze uiterst getalenteerde cast."
De serie biedt een binge-waardige ervaring die je niet wilt missen. The Gentlemen biedt een meeslepend verhaal dat je vasthoudt vanaf de eerste aflevering. Dompel jezelf onder in de wereld van Eddie Horniman, de onverwachte erfgenaam van een uitgestrekt landgoed, en laat je verrassen door de genialiteit van Ritchie's nieuwste meesterwerk. Pak de popcorn, ontspan en geniet van de genialiteit van Guy Ritchie's nieuwste creatie. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!