Netflix bouwt de spanning op met spectaculaire nieuwe trailer van '3 Body Problem'

TV en Series
donderdag, 07 maart 2024 om 17:00
skviut3jyaerpt9ybpu587syd99
De langverwachte Netflix-serie 3 Body Problem maakt op 21 maart zijn glorieuze entree op het kleine scherm. De streaminggigant heeft zojuist de allerlaatste trailer vrijgegeven om ons allemaal warm te maken voor de nieuwe serie. De makers van Game of Thrones, David Benioff en D. B. Weiss, hebben hun magie losgelaten op dit buitenaardse avontuur.
Het verhaal van 3 Body Problem draait om Ye Wenjie, een astrofysicus die na de gewelddadige dood van haar vader in een complexe wereld van militaire geheimen en de jacht op buitenaards leven belandt. Vanwege haar wetenschappelijke expertise wordt ze gerekruteerd door het leger en neemt ze op een afgelegen radarbasis beslissingen met grote consequenties. Hierdoor worden hedendaagse wetenschappers geconfronteerd met de ultieme bedreiging voor de mensheid.
Liu Cixins roman The Three-Body Problem heeft wereldwijd knikjes van erkenning gekregen voor zijn diepe duik in de Chinese sciencefiction. We volgen Ye Wenjie van de Culturele Revolutie, langs de dood van haar vader tot haar cruciale rol in een Chinees complot om een intergalactisch babbeltje te maken.
3 Body Problem kan rekenen op een uitmuntende cast. Zo zien we onder andere Benedict Wong, Jess Hong, Jovan Adepo, Eiza González, John Bradley, Alex Sharp, Rosalind Chao, Zine Tseng, Jonathan Pryce, Ben Schnetzer en Liam Cunningham.
O ja, en laten we het hebben over de financiële kant van de zaak. Volgens The Wall Street Journal gooit Netflix er per aflevering zo'n schamele $20 miljoen tegenaan. Reken maar uit: met 8 afleveringen in het eerste seizoen bengelt het totale budget rond de $160 miljoen. Dat is niet zomaar wat zakgeld, toch? 3 Body Problem wordt zo een van de duurste Netflix-originelen aller tijden.
Dus, markeer die kalender, zet een herinnering op je telefoon, en plant jezelf vanaf 21 maart op de bank voor 3 Body Problem. Bekijk hieronder de laatste trailer en maak je op voor een epische dosis buitenaards vermaak!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!