Jake Paul en Mike Tyson vechten het uit in Netflix's eerste live bokswedstrijd

TV en Series
donderdag, 07 maart 2024 om 18:00
jake
Op zaterdag 20 juli 2024 zal Netflix een baanbrekend boksevenement presenteren in het imposante AT&T Stadium in Arlington, Texas. Dit iconische stadion, de thuisbasis van de NFL's Dallas Cowboys en met een capaciteit van 80.000 fans, zal het toneel vormen voor een exclusief wereldwijd live-uitgezonden gevecht tussen Jake "El Gallo" Paul en de legendarische Mike Tyson.
Jake Paul heeft de bokswereld recentelijk op zijn kop gezet met overwinningen op gerenommeerde tegenstanders zoals Ryan Bourland en Andre August. Nu streeft hij naar het wereldkampioenschap en staat hij voor de ultieme uitdaging tegen de onbetwiste 'Baddest Man on the Planet', Mike Tyson, die indruk maakt met een indrukwekkend record van 50-6 en 44 KO's.
Het AT&T Stadium, als kolos van een arena, belooft de perfecte setting te zijn voor deze titanenstrijd. Jake Paul's opkomst als serieuze bokser en de ongeëvenaarde ervaring van Tyson, de jongste zwaargewicht kampioen ooit, suggereren een boksspektakel van epische proporties.
Gabe Spitzer, de Vice President Nonfiction Sports bij Netflix, deelt zijn opwinding over dit historische moment: "Mike Tyson is een van de grootste iconen in de boksgeschiedenis, en Jake Paul is een van de grootste vernieuwers in diezelfde geschiedenis. Zaterdag 20 juli belooft pure spanning in de ring in Texas. We zijn verheugd om met Most Valuable Promotions samen te werken voor dit historische evenement."
Netflix, bekend om eersteklas sportentertainment, voegt met dit evenement een nieuw hoogtepunt toe aan zijn indrukwekkende portfolio. Eerdere successen zoals Untold en Formula 1: Drive To Survive hebben de lat hoog gelegd, en het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson zal het derde live sportevenement op Netflix worden, na The Netflix Cup en The Netflix Slam.
Boksliefhebbers, markeer 20 juli 2024 in je agenda, want Netflix brengt je het meest geanticipeerde boksevenement van het jaar, waar Jake Paul en Mike Tyson de ring betreden voor een historische confrontatie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!