Binnenkort betovert Netflix kijkers met de nieuwe romantische fantasyfilm 'The Tearsmith'

Films
woensdag, 06 maart 2024 om 7:00
fabbricante rigelnicajpg
Netflix komt binnenkort met de nieuwe fantasyfilm The Tearsmith. De film belooft een boeiende verkenning te zijn van liefde en acceptatie. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Erin Doom, vertelt The Tearsmith het verhaal van twee getroebleerde tieners, Nica en Rigel, wier reis wordt gekenmerkt door pijn, ontberingen en een onverwachte band die hun tumultueuze verleden overstijgt.
Geregisseerd door Alessandro Genovesi, introduceert de film Nica, een zeventienjarige wees met dromen om de sprookjes achter zich te laten die haar werkelijkheid hebben gevormd binnen de muren van het weeshuis 'the Grave'. Haar dromen nemen een onverwachte wending wanneer Mr. en Mrs. Milligan het adoptieproces starten, Nica in een nieuw huis brengend samen met Rigel, een mysterieuze en rusteloze wees met een engelachtig uiterlijk dat een duistere aard verbergt.
Simone Baldassari en Caterina Ferioli vertolken de rollen van Rigel en Nica en brengen het enigmatische duo tot leven, waarvan het gedeelde verleden van pijn en ontberingen het samenleven schijnbaar onmogelijk maakt. De film duikt in de complexiteiten van hun relatie, waarbij thema's als vriendelijkheid, woede en de wanhopige kracht genaamd liefde worden verkend.
In essentie confronteert The Tearsmith de duistere aspecten van liefde en familie, waarbij de angst voor afwijzing en het universele verlangen om geaccepteerd te worden voor wie we werkelijk zijn, worden aangesneden. De personages van Nica en Rigel vormen een aangrijpende verkenning van angst, acceptatie en de zoektocht naar oprechte liefde. Als kijkers worden we uitgenodigd om hun strijd met innerlijke demonen en maatschappelijke verwachtingen te aanschouwen, met als centrale vraag: Kan iemand ons werkelijk liefhebben om wie we zijn?
Geproduceerd door A Colorado Film Production, met Alessandro Usai en Iginio Straffi aan het roer, en het scenario geschreven door Eleonora Fiorini en Alessandro Genovesi, belooft The Tearsmith een visueel indrukwekkende en emotioneel geladen ervaring te worden voor liefhebbers van fantasy en duistere romantiek. De film is vanaf 4 april te streamen. Bekijk hieronder de eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!