'The Walking Dead'-acteur Chandler Riggs schittert als Spider-Man in nieuwe horrorfilm

Films
woensdag, 13 maart 2024 om 22:00
g9nzfndpqkklorktdavqvyh2fiz
Chandler Riggs, bekend van zijn rol als Carl Grimes in de serie The Walking Dead, kruipt nu in de huid van Spider-Man. Na zijn vertrek uit de zombie-serie is Riggs blijven acteren en heeft hij zijn horizon verbreed door zelf te gaan produceren. Zijn nieuwste rol als Peter Parker in de film The Spider, markeert een bijzondere stap in zijn carrière, zij het in een onafhankelijke productie die geen enkele banden heeft met grote studio's als Marvel of Sony.
"Gebaseerd op personages uit de strips van The Amazing Spider-Man door Marvel," staat er in de beschrijving van de trailer op YouTube. "Dit is een non-profit fanfilm, niet verbonden en niet goedgekeurd door Marvel, Sony of Disney."
De nieuwe film, getiteld The Spider, biedt een angstaanjagende kijk op het Spider-Man personage. Hoewel het project onafhankelijk is en geen officiële goedkeuring heeft van grote spelers in de entertainmentindustrie, heeft het toch al behoorlijk de aandacht getrokken van fans en critici. Bekijk hieronder de trailer.
De film, geregisseerd en geschreven door Andy Chen en geproduceerd door Artin John & Kealani Kitaura, belooft een verontrustende herinterpretatie van de klassieke superheld. Riggs, samen met een getalenteerde cast, waaronder Caylee Cowan, Matthew Vorce, Kyra Gardner en anderen, staat klaar om het publiek te verrassen met deze duistere benadering van het bekende personage.
Naast zijn rol in The Spider, blijft Riggs actief bezig met zijn eigen productiebedrijf. Hij werkt samen met voormalige co-sterren van The Walking Dead aan een ander project waarin ook Madison Lintz, bekend als Sophia uit de serie, een rol speelt.
Hoewel The Spider een fan-productie is, ziet het er op het eerste gezicht nog best aardig uit. Veel slechter dan Madam-Web kan het uiteindelijk niet worden, toch? Het is echter wel de vraag hoe Marvel, Sony en/of Disney hierop gaan reageren. Wordt vervolgd.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!