Marvel deelt officiële trailer van 'Deadpool & Wolverine'

Films
maandag, 22 april 2024 om 14:59
deadpool wolverine st 3 jpg sd high 2024 20th century studios and 2024 marvel
De langverwachte eerste officiële trailer van Deadpool & Wolverine is eindelijk gearriveerd, en de nieuwe Marvel film belooft een ware achtbaanrit te worden. De trailer opent met de stem van Wade Wilson (gespeeld door Ryan Reynolds), die verklaart: "Ik sta op het punt alles te verliezen waar ik ooit om heb gegeven."
In de trailer zien we Wolverine die probeert te ontspannen aan Deadpool die hem meesleept in zijn problemen. Hun onderlinge plagerijen zijn hilarisch, maar Wolverine lijkt duidelijk door een moeilijke tijd te gaan en is niet blij met Deadpool's opmerkingen. Hij komt uit een universum waarin hij faalde om zijn wereld te redden, en vertelt Deadpool dat hij niet de held is die hij nodig heeft om hem te helpen met wat voor problemen hij ook heeft.
Zoals verwacht van dit R-rated avontuur, zit de trailer bomvol met bloederige actie, geweld, en ongefilterde humor, inclusief een scène waarin Deadpool Blind Al (gespeeld door Leslie Uggams) vertelt dat cocaïne off-limits is volgens Kevin Feige, de president van Marvel Studios. De trailer onthult ook dat Emma Corrin een kaal personage speelt, waarvan lang werd gespeculeerd dat ze Cassandra Nova zou vertolken. Daarnaast zit de trailer vol met subtiele knipogen en referenties die de die-hard fans ongetwijfeld zullen opmerken.
Terwijl we een glimp opvangen van enkele moeilijke tijden voor Wolverine, lijkt de rest van de trailer in ieder geval te suggereren dat het toetreden tot het Marvel Cinematic Universe niet alle scherpe randjes van de Deadpool-films heeft afgeslepen. Reynolds en Jackman gooien beiden met R-rated scheldwoorden en grove grappen en de film belooft dat ook eindelijk weer een vermakelijke Marvel-film te worden. ‘
Deadpool & Wolverine draait vanaf 24 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!