Netflix komt binnenkort met de nieuwe bloederige anime-serie 'The Way of the Lone Wolf'

TV en Series
maandag, 22 april 2024 om 17:00
anime1
Op 23 mei komt een gloednieuwe anime-serie naar Netflix: Garouden: The Way of the Lone Wolf. De serie is gebaseerd op de bekende romans van Baku Yumemakura. De zojuist uitgebrachte bloederige eerste trailer geeft alvast een voorproefje van de intense gevechten en het diepgaande verhaal die ons te wachten staan.
Het verhaal draait om Juzo Fujimaki, een rivaal van Bunshichi Tanba, de protagonist uit de boekenreeks. Op de vlucht voor zijn turbulente verleden wordt Juzo gedwongen deel te nemen aan een dodelijk ondergronds vechttoernooi. Gewapend met zijn vaardigheden in de vechtkunst Takemiya-ryu, moet hij zich een weg banen door geduchte tegenstanders en zijn innerlijke demonen, terwijl hij ook nog eens opgejaagd wordt door een detective die hem op de hielen zit.
Wat deze anime bijzonder maakt, is de innovatieve benadering van de vechtscènes. Door daadwerkelijke bewegingen van martial artists uit verschillende disciplines zoals boksen, karate, Braziliaans jiu-jitsu, worstelen en sumo vast te leggen, worden alle stoten en trappen zo realistisch mogelijk weergegeven.
Naast Ryota Takeuchi, die de stem van Juzo Fujimaki vertolkt, kunnen kijkers zich verheugen op een sterrencast van stemacteurs, waaronder Tetsu Inada, Shunsuke Takeuchi, Rintaro Nishi, Tessho Genda, Aya Endo en vele anderen.
De serie is geregisseerd door Atsushi Ikariya (bekend van ID: INVADED en Sabikui Bisco) en geanimeerd door NAZ (Good Night World en Thermae Romae Novae). Met adembenemende visuals en hartverscheurende actie staat Garouden: The Way of the Lone Wolf garant voor weer een aangrijpend anime-avontuur.
Zet 23 mei alvast in je agenda en mis de aankomende première niet van Garouden: The Way of the Lone Wolf exclusief op Netflix. Bekijk hieronder de eerste bloederige officiële trailer van de veelbelovende nieuwe anime-serie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!