Norman Reedus rouwt om het overlijden van zijn The Walking Dead-vriend: "Beste TV-buddy ever!"

TV en Series
vrijdag, 14 juni 2024 om 17:00
column 123
In de wereld van The Walking Dead is droevig nieuws naar buiten gekomen: Seven, de Belgische Mechelaar die de rol van Dog vertolkte, is overleden. Het nieuws werd donderdag aangekondigd op de officiële sociale media-accounts van de populaire AMC-serie, met een eenvoudig maar treffend bericht: "Rust in vrede, Seven. #TWD's beste jongen." Castleden en fans zijn in rouw en betuigen hun medeleven aan hun geliefde viervoeter.
Norman Reedus, de acteur die de rol van Daryl Dixon speelt, leidde de eerbetuigingen met hartverwarmende berichten en foto's van zichzelf en Seven door de jaren heen. Op zijn Instagram Stories schreef hij: "Gonna miss u seven," vergezeld van een gebroken hart emoji. "Best tv buddy ever." Andere castleden, zoals Lynn Collins (Leah), Khary Payton (Ezekiel), en Sabrina Gennarino (Tamiel), deelden ook hun liefde en verdriet.
Seven maakte zijn debuut in de aflevering "Stradivarius" in 2018 en verscheen in 25 afleveringen van de serie. Zijn laatste verschijning was in de finale van de serie, "Rest in Peace", in november 2022. Dog's introductie in de serie symboliseerde Daryl's zoektocht naar verbinding na de veronderstelde dood van Rick Grimes.
Het overlijden van Seven laat een leegte achter in de harten van de cast en crew van The Walking Dead, evenals bij de trouwe fans van de serie. Zijn rol als Dog bracht niet alleen troost en gezelschap aan Daryl, maar ook een tastbare verbinding voor de kijkers in de post-apocalyptische wereld van de serie. Seven zal herinnerd worden als meer dan alleen een hond; hij was een dierbare vriend en een onmisbaar lid van de Walking Dead-familie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!