Norman Reedus en Sean Patrick Flanery keren terug voor nieuwe 'The Boondock Saints'-film

Films
vrijdag, 22 maart 2024 om 18:00
tetkqu4k7i3axhwrtn48q1peo5o
Het iconische duo The Boondock Saints maakt zich klaar voor een triomfantelijke terugkeer. Norman Reedus en Sean Patrick Flanery zullen opnieuw hun rollen vertolken als Murphy en Connor MacManus in een langverwachte nieuwe film. Dit aankomende project belooft een frisse kijk te bieden op de geliefde franchise, met een nieuwe regisseur aan het roer en een spannend nieuw verhaal om te verkennen.
The Boondock Saints werd voor het eerst uitgebracht in 1999 en vertelt het verhaal van twee Ierse tweelingbroers die besluiten om gerechtigheid te zoeken door de criminele onderwereld van hun geboortestad te bestrijden. Ondanks een trage start aan de kassa, groeide de film uit tot een cultklassieker en kreeg hij een vervolg, The Boondock Saints II: All Saints Day, tien jaar later.
De twee bestaande Boondock Saints-films werden geregisseerd door Troy Duffy, die niet de leiding zal hebben over dit meest recente project. Het nieuws van de terugkeer van The Boondock Saints werd voor het eerst gemeld door Deadline, waarbij de terugkeer van Reedus en Flanery officieel is bevestigd.
In de loop der jaren zijn er verschillende pogingen geweest om de franchise uit te breiden naar zowel het grote als het kleine scherm. Van gesprekken over een mogelijke tv-serie tot aankondigingen van een derde film, fans hebben lang gewacht op nieuws over de terugkeer van de geliefde personages. Hoewel eerdere pogingen uiteindelijk niet van de grond kwamen, belooft deze nieuwe film een frisse start te zijn voor The Boondock Saints-fans over de hele wereld.
Terwijl Norman Reedus en Sean Patrick Flanery terugkeren naar hun iconische rollen, belooft deze nieuwe film een frisse kijk te bieden op de geliefde franchise, met een nieuwe regisseur en een spannend nieuw verhaal om te verkennen. Kijk jij uit naar een nieuwe The Boondock Saints-film?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!