Jake Gyllenhaal en Conor McGregor breken de tent af in de nieuwe actiefilm 'Road House'

Films
donderdag, 21 maart 2024 om 20:30
wg9b0nnzevkqshy985edezxrab
Vanaf vandaag is de nieuwe actiefilm Road House te zien op Prime Video, een remake van de klassieke film uit 1989 met Patrick Swayze. Regisseur Doug Liman staat aan het roer en kan rekenen op sterren als Jake Gyllenhaal en UFC-ster Conor McGregor in zijn acteerdebuut.
In deze moderne versie van Road House speelt Jake Gyllenhaal de rol van Dalton, een voormalig UFC-vechter die probeert te ontsnappen aan zijn duistere verleden en zijn neiging tot geweld. Dalton wordt ingehuurd als de nieuwe uitsmijter van een bar in de Florida Keys, gerund door Frankie, gespeeld door Jessica Williams. Hun missie is om een gewelddadige bende, onder leiding van de misdadiger Brandt (gespeeld door Billy Magnussen), te stoppen van het vernietigen van deze geliefde bar.
Het verhaal neemt een spannende wending wanneer de meedogenloze huurmoordenaar Knox, gespeeld door UFC-vechter Conor McGregor in zijn acteerdebuut, zich bij de strijd voegt. Met brute gevechten worden de tropische Keys het toneel van een intense strijd, waar Dalton geconfronteerd wordt met gevaren die zelfs heftiger zijn dan alles wat hij ooit heeft meegemaakt.
De film heeft op Rotten Tomatoes al een positieve ontvangst gekregen, met 68% van de 63 recensies die positief zijn. Owen Gleiberman van Variety prees de film en vergeleek het met een "Jason Statham-film geregisseerd door Jonathan Demme", en betreurde tegelijkertijd dat het misschien niet het succes had behaald dat het verdiende als de film in de bioscoop was uitgebracht.
Road House belooft dus niet alleen een herinterpretatie van het origineel te zijn, maar ook een film die fans van actie en spanning op het puntje van hun stoel zal houden. Met een getalenteerde cast, adrenaline pompende actiescènes belooft Road House een waar genot te zijn voor liefhebbers van het genre.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!