AMC deelt eerste beelden van tweede seizoen 'The Walking Dead: Daryl Dixon'

TV en Series
vrijdag, 07 juni 2024 om 8:00
daryldixon 200 eg 0424 0293 rt
AMC Networks heeft de eerste beelden vrijgegeven van het langverwachte tweede seizoen van de spin-off serie, The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol. De serie brengt fans opnieuw samen met de geliefde personages Daryl Dixon (gespeeld door Norman Reedus) en Carol Peletier (gespeeld door Melissa McBride).
Met maar liefst 11 seizoenen van The Walking Dead en diverse spin-offs zoals World Beyond, Fear The Walking Dead, Dead City, en de onlangs verschenen The Ones Who Live, zou je kunnen denken dat de franchise zijn hoogtepunt heeft bereikt. Gelukkig biedt The Walking Dead: Daryl Dixon een frisse kijk op het post-apocalyptische genre en verplaatst de wereld van The Walking Dead naar Europa.
In het nieuwe seizoen worden zowel Daryl als Carol geconfronteerd met demonen uit het verleden. Carol zet alles op alles om haar vriend te vinden, terwijl Daryl worstelt met zijn keuze om in Frankrijk te blijven, wat leidt tot spanningen binnen hun groep, bekend als het Nest. Ondertussen wint Genet’s beweging (gespeeld door Anne Charrier) aan kracht, waardoor de Pouvoir en de Union of Hope op een gewelddadige botsing afstevenen in hun strijd om de toekomst van Frankrijk.
Naast Reedus en McBride, keren ook andere bekende gezichten terug in het tweede seizoen, waaronder Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Eriq Ebouaney. De serie wordt geleid door showrunner David Zabel en geproduceerd door een team van ervaren producenten, waaronder Scott M. Gimple, Greg Nicotero en Angela Kang.
Hoewel de Amerikaanse première op 29 september is vastgesteld, is het nog onduidelijk wanneer Star Channel de serie in Nederland zal uitzenden. Fans in Nederland zullen dus nog even in spanning moeten afwachten.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!