Komt er een tweede seizoen van 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

TV en Series
maandag, 01 april 2024 om 18:00
slyo8ljzcxwnloptfzjrxqcftkd
Hoewel we in Nederland nog altijd met smart wachten op de nieuwe The Walking Dead-serie The Ones Who Live, is vanavond de finale al te zien in Amerika. De serie wordt goed ontvangen en de vraag die nu in de lucht blijft hangen is of we nog meer “Richonne” gaan zien in de toekomst. Actrice Danai Gurira heeft in gesprek met Deadline meer verteld over de serie en haar toekomst in de franchise.
Er is officieel nog niets bekend over meer afleveringen van The Walking Dead: The Ones Who Live. Wel is duidelijk dat de seizoensfinale bevredigend is en aan de verwachtingen van elke fan van de zombie-apocalyps franchise voldoet. Dus – zonder verder over te gaan in spoilers – hoe groot is de kans dat we beide personages nog gaan terugzien? Was dit dan écht het laatste van Andrew Lincoln en Danai Gurira in The Walking Dead-franchise?
Deadline vroeg Gurira – ervan uitgaande dat er geen nieuw seizoen komt – hoe de actrice terugkijkt op haar tijd als Michonne. “Ik wou dat ik mijn zwaard langer had kunnen dragen,” aldus Gurira. Dit doet vermoeden dat een terugkeer niet van haar zal afhangen maar eerder van hoe de franchise zich verder gaat ontwikkelen.
Met het nieuwe seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon al in aantocht, waarbij Carol zich zal voegen bij de cast, is het ook niet onwaarschijnlijk dat – gezien het succes van The Ones Who Live – "Richonne" ook nog wel de oversteek maakt naar Frankrijk. Hoe dan ook, ons gevoel zegt dat dit nog niet het laatste is wat we hebben gezien van de twee personages.
The Ones Who Live komt later dit jaar pas naar Nederland en zal te zien zijn op Star Channel. Houd onze website in de gaten voor verdere updates rondom The Walking Dead!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!