AMC deelt eerste beelden van aankomend seizoen 'The Walking Dead: Dead City'

TV en Series
vrijdag, 24 mei 2024 om 16:00
deadcity
De opnames voor het tweede seizoen van de populaire serie The Walking Dead: Dead City zijn in volle gang. De Walking Dead spin-off, die zich afspeelt in een door zombies geteisterd New York City, volgt de avonturen van de geliefde personages Negan en Maggie, vertolkt door Jeffrey Dean Morgan en Lauren Cohan. AMC heeft nu een exclusieve blik achter de schermen gegeven van de productie.
In het eerste seizoen zagen we hoe de voormalige leider van de Saviors, Negan, en Maggie, de vrouw van wie hij de man had vermoord, hun spanningen opzijzetten om samen te werken. Hun gezamenlijke missie was het redden van Maggie's zoon Hershel uit de klauwen van de kwaadaardige Dama. Het seizoen eindigde met een zenuwslopende confrontatie waarin Dama Negan dwong zich aan haar wil te onderwerpen door te dreigen Hershel iets aan te doen.
Seizoen twee belooft nog meer intriges en actie. Terwijl de strijd om de controle over Manhattan escaleert, komen Negan en Maggie aan tegenovergestelde kanten van het conflict te staan. Hun paden kruisen regelmatig, en de complexiteit van hun situatie zorgt voor meer gevaarlijke situaties. AMC beschrijft dit als een seizoen waarin de weg naar vrijheid voor beide personages ingewikkelder en angstaanjagender is dan ooit tevoren.
Naast Morgan en Cohan keren ook Gaius Charles (als New Babylon Federation marshal Perlie Armstrong), Željko Ivanek (als The Croat, een handlanger van Dama), Mahina Anne Marie Napoleon (als Negans beschermeling Ginny), Lisa Emery (als Dama) en Logan Kim (als Hershel) terug in hun rollen. Daarnaast voegt Kim Coates, bekend van Sons of Anarchy, zich bij de cast in een mysterieuze nieuwe rol.
Eli Jorné, die eerder als schrijver en co-executive producer bij The Walking Dead betrokken was, blijft dienen als showrunner en uitvoerend producent van The Walking Dead: Dead City. Hij werkt samen met Scott M. Gimple, de chief content officer van The Walking Dead Universe, evenals Cohan, Morgan, Brian Bockrath, Michael Satrazemis en Colin Walsh.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!