Marvel- en Game of Thrones-acteur Finn Jones aangekondigd als gast tijdens Heroes Dutch Comic Con

TV en Series
vrijdag, 24 mei 2024 om 14:00
usaahoewrccad0ffob9doug8hor
De Britse acteur Finn Jones, bekend van zijn rollen als Marvel-superheld Iron Fist en Loras Tyrell in Game of Thrones, zal aanwezig zijn op de grootste comic-con van Nederland. Tijdens de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con, die plaatsvindt op zaterdag 22 en zondag 23 juni in de Jaarbeurs in Utrecht, krijgen fans de kans om hun idool te ontmoeten.
Finn Jones, geboren in 1988, maakte zijn grote doorbraak met de rol van Loras Tyrell, een charismatische ridder in de immens populaire serie Game of Thrones. Van het eerste tot en met het zesde seizoen wist Jones indruk te maken met zijn vertolking van het complexe en geliefde personage. Na zijn tijd in Westeros, stapte hij over naar de wereld van Marvel en werd gecast als Danny Rand, beter bekend als Iron Fist. In de gelijknamige serie Iron Fist en de Netflix-miniserie The Defenders kroop Jones in de huid van deze martial-artsmeester en superheld.
Naast zijn werk in Game of Thrones en Iron Fist, heeft Finn Jones ook indruk gemaakt met zijn rol in het tweede seizoen van de Apple TV-serie Dickinson, waar hij Samuel Bowles speelt, een fictieve vertolking van een belangrijke figuur in het leven van de Amerikaanse dichter Emily Dickinson. Verder speelde hij Marty in de dramaserie Swimming with Sharks, waar hij samenwerkte met acteurs als Diane Kruger en Kiernan Shipka.
Dit jaar breidt Heroes Dutch Comic Con voor het eerst uit naar een driedaags evenement. Op vrijdag 21 juni is er een exclusieve avond voor een select aantal bezoekers, die kunnen genieten van een speciaal programma met unieke activiteiten, panels en ontmoetingen met gasten. Onder de eerder aangekondigde gasten bevinden zich ook David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, The Hillywood Show, Jeff Ward, Stanislav Yanevski en James en Oliver Phelps, bekend van hun rollen als Fred en George Weasley in de Harry Potter-films.
Bezoekers kunnen op deze avond ook als eersten de diverse merchandisekraampjes bezoeken, waar unieke items worden aangeboden die speciaal voor deze gelegenheid beschikbaar zijn. Dit maakt de driedaagse editie van Heroes Dutch Comic Con een onvergetelijke ervaring voor alle fans van comics, films, series en popcultuur.
Voor meer informatie en het kopen van toegangskaarten, kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële website: dutchcomiccon.com. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het grootste popcultuur-evenement van Nederland en ontmoet Finn Jones en vele andere iconen van het scherm.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!