Marvel kondigt nieuwe WandaVision spin-off aan over Paul Bettany's The Vision

TV en Series
donderdag, 23 mei 2024 om 13:00
ldtudxcbvorkrhgg5yj2jxfujws
Marvel kondigt een nieuwe serie aan die draait om het personage The Vision, gespeeld door Paul Bettany. De nog titelloze show staat momenteel gepland voor première in 2026 op Disney+, met Terry Matalas, bekend van Star Trek: Picard, als showrunner. Bettany zal opnieuw zijn rol als Vision vertolken, die zich uitstrekt over drie Marvel-films en de serie WandaVision.
Aan het einde van WandaVision werd Vision's fysieke lichaam tot leven gebracht (met een geheel wit uiterlijk), zonder herinneringen aan zijn vorige incarnatie; zijn herinneringen worden hersteld door de spookachtige Vision die Wanda (Elizabeth Olsen) had opgeroepen om haar verdriet te verwerken terwijl ze een vloek uitsprak over het stadje Westview, New Jersey.
De Vision-serie wordt de tweede show die voortkomt uit WandaVision; de eerste, Agatha All Along, met Kathryn Hahn als Wanda's buurvrouw en mede-heks, Agatha Harkness, staat gepland voor première in september.
Matalas komt rechtstreeks van het derde seizoen van Star Trek: Picard bij Paramount+. Hij heeft ook de Syfy-serie 12 Monkeys gemaakt en geproduceerd, gebaseerd op de film uit 1995 van Terry Gilliam, en was schrijver en uitvoerend producent van de CBS-serie MacGyver.
Naast Agatha All Along omvatten de aankomende Marvel TV-series op Disney+ Daredevil: Born Again en Ironheart, die beide volgend jaar worden verwacht, samen met animatieseries zoals Eyes of Wakanda en Your Friendly Neighborhood Spider-Man. Marvel heeft ook Noir, een live-action serie met Nicolas Cage als onderdeel van het Sony Spider-verse, opgezet bij Prime Video.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!