Wandavision spin-off 'Agatha All Along' heeft een releasedatum te pakken op Disney+

TV en Series
donderdag, 16 mei 2024 om 8:00
unb7e6jjmfbozuvp2duz4pnwvmm
Marvel Studios heeft tijdens de upfront-presentatie in New York een aantal nieuwe Marvel-series voor Disney+ gepresenteerd aan potentiële adverteerders in de zaal. De komende periode belooft een ware traktatie te worden voor fans van het MCU, waarbij de langverwachte WandaVision spin-off Agatha All Along het meest in het oog springt.
Agatha All Along zal van start gaan met twee afleveringen op 18 september, met vervolgens wekelijks nieuwe afleveringen. De serie zal het verhaal voortzetten dat begon in de veelgeprezen serie WandaVision, waarbij Kathryn Hahn terugkeert in haar rol als Agatha Harkness, de mysterieuze en intrigerende antagonist uit WandaVision.
Na het succes van WandaVision, waarin Agatha Harkness een prominente rol speelde, kon een spin-off rondom dit fascinerende personage niet uitblijven. In Agatha All Along zullen we Agatha's avonturen volgen na de gebeurtenissen uit WandaVision, waarin ze werd achtergelaten zonder krachten dankzij Scarlet Witch, oftewel Wanda Maximoff. De serie belooft een diepere duik te nemen in het verleden en de motieven van Agatha, terwijl ze probeert haar krachten terug te winnen te midden van nieuwe bondgenoten en dreigingen.
De cast van Agatha All Along bestaat naast Kathryn Hahn in de hoofdrol als Agatha Harkness ook uit Aubrey Plaza, Sasheer Zamata, Ali Ahn, en Debra Jo Rupp. De serie wordt geproduceerd door Jac Schaeffer, bekend als het brein achter WandaVision, die terugkeert als hoofdschrijver en uitvoerend producent.
Naast Agatha All Along heeft Marvel Studios nog meer spannende projecten in petto voor fans. Zo kunnen kijkers zich verheugen op de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock in Daredevil: Born Again en de gloednieuwe Marvel-serie Ironheart. Met een overvloed aan nieuwe content in het verschiet, lijkt het MCU op Disney+ alleen maar te groeien in omvang en ambitie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!