Netflix strikt 'Yellowstone'-ster Tim McGraw voor hoofdrol in gloednieuwe Westernserie

TV en Series
donderdag, 16 mei 2024 om 9:00
dkawuny9t3uyvzuoxwtnoq4w5os
Tim McGraw, bekend van zijn rol als James Dutton in de hitseries 1883 en Yellowstone, staat op het punt een geheel nieuwe uitdaging aan te gaan op Netflix. De countryzanger en acteur zal de hoofdrol spelen in een nieuwe westernserie, gecreëerd door Brandon Camp, genaamd Buck.
In Buck vertolkt McGraw de rol van een Rodeo-kampioen die geconfronteerd wordt met een cruciaal keerpunt in zijn carrière wanneer een moedige jonge rijder zijn pad kruist. Deze confrontatie dwingt hem niet alleen om zijn levenswijze te heroverwegen, maar ook om de geheimen uit zijn verleden onder ogen te zien.
Tim McGraw, die eerder schitterde in films als The Blind Side, Friday Night Lights en The Shack, voelt zich als een vis in het water in de rol van een cowboy. Zijn ervaring in zowel muziek als acteren belooft een authentieke en meeslepende vertolking van zijn personage in Buck. Bovendien wordt de serie ondersteund door een getalenteerd productieteam, met namen als Taylor Elmore, Tim Staples en Brian Kaplan, en zal worden geproduceerd door Down Home Entertainment en Skydance Television, met een team van toegewijde professionals.
Met Buck voegt Tim McGraw een nieuw hoofdstuk toe aan zijn indrukwekkende carrière. Na zijn succes in de Yellowstone-franchises – die momenteel een beetje op zijn gat lijkt te liggen – kijken we uit naar opnieuw een veelbelovende serie in een Yellowstone-achtige setting. Netflix heeft helaas niet bekendgemaakt wanneer we de serie kunnen verwachten, dus houd onze website goed in de gaten!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!