Adembenemende trailer van vierdelige Western-epos 'Horizon: An American Saga' onthuld

Films
dinsdag, 27 februari 2024 om 11:00
horizon1
Hollywood-legende Kevin Costner heeft gisteren met veel enthousiasme eindelijk de langverwachte eerste trailer onthuld van zijn aanstaande vierdelige western-epos, Horizon: An American Saga. Part One en Part Two zullen aankomende zomer hun intrede maken in de bioscoopzalen. Wanneer Part Three en Part Four te zien zullen zijn, is nog niet duidelijk.
De eerste en tweede hoofdstukken van Horizon zullen beide worden uitgebracht door Warner Bros., met als streefdatum 28 juni en 16 augustus. De films beslaan een periode van 15 jaar, met de focus op de expansie en kolonisatie van het Amerikaanse Westen voor en na de Burgeroorlog.
De drie minuten durende trailer introduceert de ensemblecast, aangevoerd door Costners personage Hayes Ellison, te midden van de adembenemende landschappen van Utah. Naast Costner schitteren onder andere Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tantanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt en Jamie Campbell Bower.
In de trailer wordt een aangrijpende scène getoond waarin Millers familie wordt aangevallen, met onzichtbare aanvallers die pijlen op hun huis afschieten en het in brand steken. De film verkent de scheiding van gezinnen en de wanhopige strijd om te overleven in het meedogenloze landschap van het westen. De beelden onthullen slechts een glimp van het plot, waaronder de rol van de inheemse bevolking en mogelijk een romantische verhaallijn tussen Costners personage en dat van Lee.
Horizon: An American Saga wordt omschreven als een verkenning van het oude westen en hoe het werd gewonnen en verloren in de periode van 1861 tot 1865, tijdens de Burgeroorlog. Costner, naast de hoofdrolspeler, regisseerde de film vanuit een script dat hij samen met Jon Baird schreef. Dit markeert zijn vierde regie-inspanning, na eerdere successen zoals Open Range, The Postman, en het met een Oscar bekroonde Dances With Wolves.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!