Niets is wat het lijkt in de officiële trailer van 'Longing' met Richard Gere en Diana Kruger

Films
donderdag, 16 mei 2024 om 10:00
richard gere
Richard Gere en Diane Kruger schitteren in de Engelse remake van de Israëlische thriller Longing, geregisseerd door Savi Gabizon. Gere vertolkt Daniel Bloch, een man die geconfronteerd wordt met een lang verborgen geheim uit zijn verleden wanneer hij ontdekt dat hij een zoon had, Alan, die recentelijk is overleden in een auto-ongeluk. Terwijl Daniel de omstandigheden rond Alan's dood en relaties onderzoekt, doet hij een onthulling die zijn eigen leven op zijn kop zet.
Gabizon keert terug om de remake te regisseren, met Suzanne Clément in een bijrol. Het originele Longing debuteerde op het filmfestival van Venetië, waar schrijver/regisseur Gabizon de BNL People's Choice Award won. De film werd vervolgens vertoond op het TIFF. Gabizon maakte zijn debuut als regisseur in 1991 met Shuroo, gevolgd door Lovesick on Nana Street in 1995.
Beide films wonnen Israëlische Academy Ophir Awards. Gabizon's derde film, Nina's Tragedies, werd uitgebracht in 2003 en schreef geschiedenis als de eerste Israëlische narratieve speelfilm die werd vertoond op het Sundance Film Festival. Gabizon bracht Longing uit in 2017; de remake wordt zijn vijfde film en de eerste sinds 2017.
Longing wordt geproduceerd door Daniel Bekerman onder zijn Scythia Films-banner samen met Alexander Vinnitski van Current Flow Entertainment. Myles Nestel en Lisa Wilson van The Solution Entertainment treden op als uitvoerende producenten en zijn verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop, met distributeur Lionsgate/Grindstone die de film oppakt.
Longing draait vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen. Bekijk hieronder de officiële trailer!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!