Netflix deelt eerste officiële beelden van nieuwe dystopische thriller 'Bionic'

Films
zaterdag, 11 mei 2024 om 18:00
bionic n 00 02 47 11 r
Het jaar is 2035 en de wereld is getransformeerd door technologie. In de futuristische dystopische thriller Bionic (Biônicos), geregisseerd door Afonso Poyart, strijden twee zussen om roem in een toekomst waar bionische augmentaties domineren in de wereld van de sport. De film, die op 29 mei in première gaat, onthult ambitie, morele dilemma's en familieconflicten in een cyberpunk-setting, gevuld met adrenalinepompende actiescènes.
De cast bestaat uit Braziliaanse sterren zoals Gabz en Jessica Córes, twee zussen die al sinds hun kindertijd tegen elkaar strijden om de top te bereiken en naam te maken in de sportwereld. De hoofdrolspelers worden vergezeld door Bruno Gagliasso (Heitor) en Christian Malheiros (Gus), evenals Klebber Toledo, Paulo Vilhena en Danton Mello.
Geproduceerd door Black Films voor het platform, wordt Bionics (Biônicos) geregisseerd door Afonso Poyart, de naam achter andere hits van de Braziliaanse cinema zoals 2 Rabbits en Omens of a Crime. Het scenario is geschreven door Josephina Trotta, Cris Cera, Victor Navas en Afonso Poyart, met uitvoerende productie door Jatir Eiró, Upex, Cristiane Miotto, Mariana Marcondes en Rodrigo Castellar.
De officiële beschrijving van de film luidt: “In een dystopische toekomst waar robotische prothesen sport opnieuw definiëren, strijden twee zussen in verspringen - maar hun rivaliteit leidt hen langs een sinistere weg."
Netflix heeft onlangs de eerste beelden gedeeld van de nieuwe veelbelovende Braziliaanse film. Helaas is het nog even wachten op de eerste trailer, maar de kiekjes – die (hieronder) te zien zijn via Instagram – laten alvast zien dat het niet een doorsnee thriller zal zijn. Houd onze website in de gaten voor verdere updates over Bionics (Biônicos)!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!