Pathé pakt uit met spectaculaire terugkeer van álle acht Spider-Man films

Films
dinsdag, 14 mei 2024 om 22:00
wxu6xwde0wuhlio4m0wyxzfohio
Pathé heeft aangekondigd dat vanaf donderdag 13 juni alle acht Spider-Man films tijdelijk terug zullen keren naar de Nederlandse bioscopen. Tijdens deze buitengewone vertoning krijgen fans de kans om opnieuw te genieten van de opwindende avonturen van Spider-Man.
De Spider-Man films hebben een bijzonder warme plek in het hart van Nederlandse filmliefhebbers veroverd, gezien de totale opbrengst van ruim 37 miljoen euro die deze acht delen hebben vergaard. De films zullen vertoond worden in vrijwel alle Pathé bioscopen. De kaartverkoop begint op woensdag 15 mei om 10:00 uur.
Of je nu een fan bent van Tobey Maguire's vertolking, Andrew Garfield's avonturen, of Tom Holland's interpretatie van de superheld, bij Pathé krijg je de unieke kans om ze allemaal opnieuw te beleven, of voor het eerst te ontdekken, op het grote scherm. De films worden gegroepeerd per acteur en vertoond in blokken van ongeveer 2 tot 3 weken.
Dit betekent dat er meerdere films tegelijkertijd te zien zullen zijn, waardoor zowel diehard fans als nieuwkomers de kans krijgen om zich onder te dompelen in het Spider-Man universum. Op geselecteerde dagen zullen alle films binnen eenzelfde blok achter elkaar worden vertoond, waardoor liefhebbers zelfs een heuse marathon kunnen houden.
Doron Kurz, Commercieel Directeur van Pathé, deelde zijn enthousiasme: “Pathé streeft er altijd naar om bijzondere uitjes te creëren voor liefhebbers van verschillende soorten films en entertainment. Van een 25 uur durende Star Wars marathon tot concertregistraties van artiesten als Taylor Swift, en het terughalen van mooie klassiekers op het grote doek. Spider-Mania brengt een nieuwe avontuurlijke beleving voor onze bezoekers op het programma, om samen met andere fans en filmliefhebbers van te genieten.”
Vanaf 13 juni zullen de Spider-Man films te zien zijn in vrijwel alle Pathé bioscopen. De films met Andrew Garfield en Tom Holland worden vertoond in reguliere 2D-voorstellingen, in het Engels gesproken en voorzien van Nederlandse ondertiteling. De delen met Tobey Maguire zullen niet ondertiteld zijn. Het programma, meer informatie en voor het reserveren van tickets kun je terecht op de website van Pathé.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!