DC Comics' Editor-in-Chief Marie Javins één van de comic artists tijdens Heroes Dutch Comic Con

Overig
zondag, 14 april 2024 om 17:30
heroes dutch comic con 31111
Heroes Dutch Comic Con 2024 staat voor de deur en belooft een waar paradijs te worden voor stripboekliefhebbers. Dit jaar zullen enkele van 's werelds meest getalenteerde comic artists samenkomen in de Jaarbeurs Utrecht om hun werk te presenteren, handtekeningen uit te delen en deel te nemen aan panelgesprekken.
Met een recordaantal van tien vooraanstaande artiesten, waaronder de gerenommeerde editor-in-chief Marie Javins van DC Comics, belooft de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con een onvergetelijk evenement te worden. Bezoekers kunnen genieten van de kans om hun favoriete werken te laten signeren en zelfs opdrachten te plaatsen voor gepersonaliseerde kunstwerken.
Tijdens de aankomende Heroes Dutch Comic Con zullen enkele opvallende namen uit de wereld van stripboeken aanwezig zijn, waaronder Peter Milligan, bekend van The Human Target, Raül Fernandez, de auteur van Profane, en Khary Randolph, bekend van Ben Reilly: The Scarlet Spider. Ook zullen Joanne Starer (Fire and Ice: Welcome to Smallville), Cian Tormey (Son of Superman), Yancey Labat (DC SuperHero Girls), Alex Sinclair (Batman), Steve Pugh (The Flintstones), Andrew Wildman (Transformers) en Marie Javins hun opwachting maken.
Bovendien zullen twee langverwachte boeken, Profane van Peter Milligan en Raül Fernandez en Total Suplex of the Heart van Joanne Starer, voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd, waardoor de conventie een nog grotere aantrekkingskracht krijgt.
Voor aspirant-stripkunstenaars biedt Heroes Dutch Comic Con ook educatieve mogelijkheden, met portfolio-beoordelingen door Marie Javins en panels die inzicht bieden in essentiële tekentechnieken en hoe men opgemerkt kan worden door grote uitgeverijen.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest opwindende evenementen voor stripboekliefhebbers in Nederland. Heroes Dutch Comic Con vindt plaats van 21 tot 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de officiële website van het evenement.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!